Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Τι είπε ο Σφαιρόπουλος για Ιτούδη και Εφες (video)

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για το αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Εφες, ενώ ρωτήθηκε και για το ταϊμ άουτ που πήρε χθες ο Ιτούδης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε αρχικά: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει άγχος, γιατί όταν παίζεις σε αυτό το επίπεδο, αν έχεις άγχος, πας σπίτι σου. Η δουλειά μας είναι να αποδίδουμε και να παίζουμε κάτω από αυτές τις συνθήκες. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, που έχουμε σταθεί ψηλά στη βαθμολογία. Μένει να κερδίσουμε τα 3 τελευταία παιχνίδια, για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας. Δεν το έχουμε ακόμα.

Η Εφές είναι πολύ επικίνδυνη, που ναι μεν έχει μόνο 6 νίκες, αλλά στα τελευταία παιχνίδια όταν χάνει, χάνει δύσκολα. Είναι μια ομάδα που δεν έχει να χάσει τίποτα, είναι φύσει αθλητική ομάδα, έχουν πάρει τον Ουίμς, έχουν καλούς σκόρερ, οι παίκτες της αν βρουν ρυθμό, σε σκοτώνουν. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό μας πλάνο και προσηλωμένοι στα καθηκοντά μας, να παίξουμε ατομική και ομαδική άμυνα, για να σταματήσουμε τον επιθετικό τους οίστρο. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα, να χτυπήσουμε τις αδυναμίες τους».

Για τους Παπανικολάου-Μάντζαρη υποστήριξε: «Ο Παπανικολάου θα είναι εκτός, ο Μάντζαρης εντός».

Για το τάιμ άουτ που πήρε ο Δημήτρης Ιτούδης στα 35” με το σκορ στο 87-79, δήλωσε: «Ουδέν σχόλιον».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC