Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Τι λένε για το Ντέϊβερσον αυτοί που έχουν παίξει μαζί του

Ο Βραζιλιάνος Ντέϊβερσον βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και έχει ενδιαφέρον να μαθαίνουμε στοιχεία του επιθετικού από παίκτες που έχουν αγωνιστεί μαζί του.

Ενας από αυτούς είναι και ο Νίκος Καράμπελας. Ο 33χρονος μπακ, ο οποίος πριν λίγα χρόνια συνυπήρξε στη Λεβάντε με τον μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, ανέλυσε τα στοιχεία παιχνιδιού του 27χρονου ποδοσφαιριστή της Παλμέιρας.

«Πρόκειται για έναν πολύ καλό επιθετικό, ο οποίος φυσικά και θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ την ελληνική ομάδα. Έχει ανάλαφρο στιλ, δεν είναι ο βαρύς στράικερ. Άλλωστε, θυμάμαι ότι τον χρησιμοποίησαν στη Λεβάντε όχι μόνο στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και στα πλάγια. Έχει αίσθηση του γκολ, είναι ψηλός και γρήγορος, είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον εντός. Χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια, αλλά και το καλό του είναι το αριστερό, ενώ είχε ικανότητες και στο ψηλό παιχνίδι. Όσο για τον χαρακτήρα του, δεν θυμάμαι κάποια ιδιαίτερα θέματα, άλλα όπως οι περισσότεροι Βραζιλιάνοι είναι κι αυτός με τις… ώρες του», ανέφερε στο «Φως» ο Νίκος Καράμπελας.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ