Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Τι περιέχει η καταγγελία της ΑΕΚ κατά Λάζαρου και Ολυμπιακού. Ολα τα ποσά

Δεκαέξι σελίδες είναι η καταγγελία της ΑΕΚ που κατατέθηκε στην Επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και του Ολυμπιακού.

Οι «κιτρινόμαυροι» αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο με ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2019 αναφέροντας το ακριβές ύψος του (308.800 ευρώ) και τα προβλεπόμενα μπόνους για πρόκριση στους ομίλους του Champions League, κατάκτηση πρωταθλήματος (50.000 ευρώ) και Κυπέλλου (30.000 ευρώ). Μάλιστα τονίζουν πως όταν ο Ολυμπιακός ενημέρωσε στις 11 Μαΐου, παραμονή του τελικού Κυπέλλου πως αρχίζει διαπραγματεύσεις με τον Λάζαρο, η «Ένωση» απάντησε πως εκείνος δεσμεύεται μέχρι το 2019.

Η πλευρά της ΑΕΚ αξιώνει αποζημίωση 315.666,66 ευρώ από Ολυμπιακό και Χριστοδουλόπουλο, την απαγόρευση συμμετοχής του παίκτη σε επίσημους αγώνες για έξι μήνες επειδή «… μεθόδευσε στρατηγικά την υπογραφή συμβολαίου με την αντίδικο ΠΑΕ», αλλά και την επιβολή ποινής απαγόρευσης μεταγραφών στον Ολυμπιακό για δύο μεταγραφικές περιόδους, γιατί «… υποκίνησε τον ποδοσφαιριστή σε μη νόμιμες ενέργειες» και «…τελούσε υπό πλήρη γνώση της ύπαρξης συγκεκριμένης συμβατικής δέσμευσης του ποδοσφαιριστή με την ομάδα μας, αλλά κινήθηκε επιθετικά απέναντί μας».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ