Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Τι θέλει να πει ο ποιητής;

Γεμάτη… ειδήσεις ήταν η συνέντευξη του Γιώργου Βασιλακόπουλου στην COSMOTE TV. Ειδήσεις και αυτογκόλ. Και ο άνθρωπος δεν ντρέπεται…

Πλέον, η κατάσταση με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο την ΕΟΚ την ΚΕΔ και όλο αυτό το παρεάκι, έχει ξεφύγει και μάλιστα επικίνδυνα. Σε ερώτηση που έγινε στον πρόεδρο της ΕΟΚ σε χθεσινή του συνέντευξη στην COSMOTE TV σχετικά με το αν θα είναι ή όχι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην Εθνική το καλοκαίρι, δείτε τι απάντησε βάζοντας ένα εκπληκτικό αυτογκόλ. Όχι ότι δεν ξέραμε τι γίνεται, αλλά ο άνθρωπος ουσιαστικά παραδέχτηκε αυτό που λέμε εδώ και χρόνια. Διαβάστε και θα καταλάβετε.

«Πιστεύω πως η πίεση που ασκείται στον Γιάννη από την ομογένεια, θα φέρει καρπούς. Ο αδελφός του είναι εδώ, παίζει και όλα συνηγορούν ότι ο Αντετοκούνμπο θα είναι και πάλι παρών» ήταν η δήλωση του Βασιλακόπουλου.

Τι θέλει να πει ο πρόεδρος της ΕΟΚ με το «ο αδελφός του είναι εδώ, παίζει και όλα συνηγορούν ότι ο Αντετοκούνμπο θα είναι και πάλι παρών».

Ο αδελφός του Γιάννη είναι ο Θανάσης, ο παίκτης του Παναθηναϊκού. Τι θέλει λοιπόν να πει ο πρόεδρος της ΕΟΚ με τη δήλωση ότι ο Θανάσης είναι εδώ και παίζει, οπότε ο αδελφός του θα έρθει;

Του ζήτησε κάτι τέτοιο ο Γιάννης και του το ικανοποίησε ο πρόεδρος;

Αν ο Θανάσης ήταν στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν έπαιζε, ο Γιάννης δεν θα ερχόταν το καλοκαίρι;

Αν ο Θανάσης ήταν στην Σκαβολίνι και έπαιζε και όχι στον Παναθηναϊκό, δεν θα ερχόταν ο Γιάννης το καλοκαίρι;

Ας μας απαντήσει ο πρόεδρος της ΕΟΚ εάν γίνεται…

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ