Ο Ματίας Ναουέλ αποκτήθηκε τελευταία μέρα των μεταγραφών απο τη Βιγιαρέαλ και η αλήθεια είναι πως μία μερίδα είδε τη κίνηση αυτή ως “έξυπνη βόμβα”, καθώς μιλάμε για 21χρονο εξτρέμ που αγωνιζόταν στη Πριμέρα, και μία άλλη μερίδα περίμενε δυνατότερο “όνομα” που θα έκανε αίσθηση μέχρι και στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.
Η ουσία, ωστόσο, ήταν να έρθει ένας παίχτης, ο οποίος θα βοηθούσε άμεσα. Είτε αυτός θα λεγόταν Κουαρέσμα είτε Ναουέλ. Το σημαντικό και ευεργετικό για την ομάδα θα ήταν ο εξτρεμ που θα ερχόταν να είναι υδραυλικός και να έχει τη “μπούκα” σε συνδυασμό με το γκολ.
Επίσης, επειδή η χρονιά είναι μεγάλη και Λάζαρος-Ποντένσε θα περάσουν κι απο ντεφορμάρισμα και …μακριά απο εμάς, ενδεχόμενους τραυματισμούς. Για Φετφατζίδη δεν αναφέρομαι καν, δε νομίζω υπο ρεαλιστικές συνθήκες να του δοθούν άλλες ευκαιρίες, με φανέλα βασικού σε κρίσιμα ματς.
Επειδή όμως το πήγα απο δω, το πήγα απο κει… ας καταθέσω μία άποψη, η οποία είναι σίγουρα με επιφύλαξη, αλλά βεβαιωμένα, πρώτη ανάγνωση. Ο Ναουέλ ως τώρα όχι απλά δεν έχει εντυπωσιάσει, αλλά δεν έχει κάνει ούτε τα βασικά. Μπορεί να είναι αρκετά ταχύς, αλλά μόνο αυτό μπορούμε να ξεχωρίσουμε στην μέχρι τώρα πορεία του στον Ολυμπιακό. Αποφεύγει να κάνει τελειώματα, δε βλέπει γήπεδο όταν έχει τη μπάλα στα πόδια και οι τρίπλες του δεν είναι επιτυχημένες.
Ας ελπίσουμε να αποδείξει τι μπορεί να κάνει και να αντιστρέψει το κλίμα εις βάρους του, γιατί ο χρόνος περνάει και οι απαιτήσεις αυξάνονται.


Περισσoτερα για RED BLOGS
-
Σόμογλου για το επιθετικό στάτους του νέου Ολυμπιακού, την φρεσκάδα, την ποιότητα και τη σχέση με Νότιγχαμ! (video)
Ο διευθυντής του Sportday.gr, Αλέξανδρος Σόμογλου, στην εκπομπή Sporτ2day με τον Σταύρο Κουράκο για...
-
“Υπενθύμισε” το κασέ του ο Ελ Αραμπί, τώρα μένει να δείξει και στην πράξη ότι θέλει να μείνει
Η σεζόν ολοκληρώθηκε και τυπικά, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει με 3-2 μέσα στο...
-
Χριστόγλου για το “καυτό” 3-2 του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ
Ο Μπάμπης Χριστόγλου σχολιάζει στον Sport fm τη νίκη του Ολυμπιακού με 3-2 επί...
-
Καρπετόπουλος: Ο καλύτερος ήταν ο κόσμος του
Ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη μπορεί να έσπασε ένα αρνητικό ρεκόρ (κάνοντας το χειρότερο σερί...