Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Τιλί: «Συγκέντρωση για 40 λεπτά»

Μετά τον τραυματισμό του Μιλουτίνοφ, ο Ολυμπιακός, πλέον, στηρίζει πολλά στον Κιμ Τιλί, ο οποίος καλείται να αγωνιστεί και στην θέση του σέντερ, με τον ίδιο να δηλώνει έτοιμος.

Αναλυτικά:

«Χθες χάσαμε, είμαστε απογοητευμένοι από αυτό αλλά έχουμε ένα νέο παιχνίδι μπροστά μας. Χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας αλλά οπότε πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι της Παρασκευής και ένα στο Κάουνας για να πάρουμε το πλεονέκτημα».

Για την κατάστασή του: «Είμαι καλά. Έπαιξα χτες και έδωσα το 100%. Σήμερα είμαι καλύτερα και αύριο θα είμαι ακόμα καλύτερα».

Για το τι έμαθε η ομάδα μετά από 2 ώρες βίντεο: «Είδαμε πολλά μέρη του αγώνα. Είναι πολύ σημαντική η ομαδική άμυνα είναι πολύ σημαντικό να καλύπτει ο ένας παίκτες τον άλλον. Θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και αφού είμαστε καλοί στην άμυνα θα πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να τρέξουμε περισσότερο. Ήμασταν πολύ αργοί εχτές και θα πρέπει να παίξουμε πιο συγκεντρωμένα και με περισσότερη ενέργεια».

Για το τι θα πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στα παιχνίδια που ακολουθούν: «Χάσαμε στην παράταση δύο παιχνίδια οπότε θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να προσέξουμε κάθε λεπτομέρεια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά. Ακόμα και τα λάθη που γίνονται όταν το παιχνίδι είναι στους 15 πόντους έχουν σημασία».

Για το αν είναι έτοιμος να παίξει ως σέντερ: «Φυσικά. Με τους τραυματισμούς πρέπει να είμαστε έτοιμοι όλοι. Έχω παίξει ξανά στο «5» και μπορώ να παίξω μαζί με τον Γιώργο εναλλάξ στη θέση. Πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και ως σέντερ».

 

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ