
Το παιχνίδι είχε πολλά… σκαμπανεβάσματα στο σκορ και ακριβώς σε αυτό στάθηκε στις δηλώσεις του, ο Κιμ Τιλί.
Αναλυτικά:
«Ήταν ένα… τρελό παιχνίδι με πολλά σκαμπανεβάσματα. Βάλαμε δύσκολα στους εαυτούς μας και δεν προσέχαμε. Έχει πολύ ατομικό ταλέντο η Εφές και αυτό μας δυσκόλεψε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δεν υποτιμήσαμε την Εφές.
Αρχίσαμε πολύ σοβαρά την αναμέτρηση. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και χαλαρώναμε όσες φορές ήμασταν μπροστά με διαφορά. Στα νεκρά διαστήματά μας δεν παίξαμε καλά σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για 40 λεπτά», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Γάλλος φόργουορντ.
Για το πλεονέκτημα έδρας, ανέφερε: «Είναι σημαντικό να έχεις το πλεονέκτημα έδρας.Είναι σπουδαία υπόθεση, αλλά έχουμε 2 παιχνίδια μπροστά μας για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα».
Για την παρουσία του στο rotation του Ολυμπιακού, τόνισε: «Αυτός είναι ο ρόλος μου και τον έχω αποδεχτεί. Πέρασε ο τραυματισμός μου και είμαι εδώ να παίζω άμυνα, αλλά και να βοηθάω τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC
-
Εννέα τάπες μοίρασαν οι «ερυθρόλευκοι» στο Αστρομπάλ (vid)
Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά εννέα τάπες μοίρασαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, στο παιχνίδι...
-
Τα κατορθώματα του ΜακΚίσικ (video)
ΜακΚίσικ και Σλούκας ήταν οι κορυφαίοι από πλευράς Ολυμπιακού, έχοντας από 23 πόντους έκαστος,...
-
Μπαρτζώκας: “Νιώθουμε όλοι εξουθενωμένοι”
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε για τη νίκη επί της Βιλερμπάν: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο...
-
Βιλερμπάν-Ολυμπιακός 93-101: Τα highlights (video)
Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Βιλερμπάν για την εξ...