Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Τίμα: “Eίναι απο τα καλύτερα μέρη του κόσμου να αγωνίζεσαι εδώ, είμαι ενθουσιασμένος”

O Γιάνις Τίμα κατέφτασε στην Ελλάδα και απο τις δηλώσεις του φάνηκε ενθουσιασμένος για το νέο του ξεκίνημα στον Ολυμπιακό και ειδικότερα που θα είναι συμπαίκτης με τον συμπατριώτη του, Γιάνις Στρέλνιεκς.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που είμαι στον Ολυμπιακό και που θα αγωνιστώ μαζί με τον συμπαίκτη μου στην εθνική ομάδα, τον Γιάνις Στρέλιενκς. Γνωριζόμαστε πάρα πολύ καιρό. Είναι κάτι ξεχωριστό. Δεν πίστευα πως θα συμβεί, αλλά είμαστε εδώ, θα αγωνιστούμε στην ίδια ομάδα και ελπίζω να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Η παρυσία του ήταν ταν ένα πολύ σημαντικό «συν». Υποθέτω πως είναι σπουδαίο που θα έχω δίπλα μου τον Γιάνις που ξέρει την ομάδα, παίζει ήδη εδώ και θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ γρηγορότερα».

Για το τι είπαν με τον Στρέλνιεκς την ώρα της πτήσης: «Τον ρώτησα μερικά πράγματα για την ζωή στην Ελλάδα, αλλά μετά κοιμηθήκαμε (σ.σ.γέλια). Η σεζόν θα είναι μεγάλη, οπότε έχουμε καιρό για να μιλήσουμε».

Για το τι θα δώσει στον Ολυμπιακό: «Εξαρτάται από το τι ζητάει ο προπονητής. Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα στην άμυνα και στην επίθεση. Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα στο παρκέ. Όλα θα εξαρτηθούν από τι θα ζητήσει ο προπονητής. Θα δούμε, θα αρχίσουμε την προετοιμασία σε λίγες ημέρες και είμαι πολύ ενθουσιασμένος».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Πάντα οι παίκτες παίρνουν ένα είδος ώθησης από τους φιλάθλους. Η ατμόσφαιρα εδώ είναι εκπληκτική. Είναι ένα από τα καλύτερα μέρη του κόσμου για αγωνίζεσαι. Εδώ υπάρχουν οι καλύτεροι φίλαθλοι και είμαι πολύ ενθουσιασμένος».

Στρέλνιεκς: «Θα βοηθήσει πολύ ο Γιάνις»

Από την πλευρά του ο Γιάνις Στρέλνιεκς ανέφερε: «Η ομάδα είναι διαφορετική. Ανυπομονώ να αρχίσουμε την δουλειά. Με τον Γιάνις γνωριζόμαστε πολύ καιρό και θα μας βοηθήσει πολύ. Είναι πολύ καλός παίκτης, καλός χαρακτήρας και τον χρειαζόμαστε. Θα τα πάει καλά και θα μας βοηθήσει».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ