Ακολουθήστε μας

ΒΟΛΕΪ

Την Παρασκευή στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του τελικού

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την Ιταλική Ραβένα, την Τετάρτη 11 Απριλίου, στο πλαίσιο του δεύτερου τελικού του Challenge Cup και η διοίκηση των «ερυθρόλευκων», με ανακοίνωση της, έκανε γνωστούς τους τρόπους και τόπους διάθεσης των εισιτηρίων.

Αναλυτικά:

Η αντρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα διεκδικήσει κόντρα στην ιταλική Ραβένα το τρόπαιο του Challenge Cup και ο Ερασιτέχνης εξέδωσε ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων του επαναληπτικού αγώνα που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ την Τετάρτη του Πάσχα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι, για τον δεύτερο τελικό του CEV Challenge Cup με τη Ραβέννα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (11/04/2018) στο Σ.Ε.Φ. με ώρα έναρξης 20:30, η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ως εξής:

  • Μέσω ΙNTERNET από το www.osfp.gr την Παρασκευή 30/03/2018 και ώρα 12:00 έως την εξάντληση τους.
  • Από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων που βρίσκεται στο στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά) και από τα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας, την Μεγάλη Δευτέρα 12:00 με 20:00 και την Μεγάλη Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 10:00 εως 18:00

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€, 15€, 25€ (VIP-Court Seat).

Στον δεύτερο τελικό CEV Challenge Cup, Ολυμπιακός ΣΦΠ – Ραβέννα, δεν ισχύουν οι Κάρτες Μέλους, Κάρτες Junior και οι κάρτες ελευθέρας εισόδου προπονητών/διαιτητών.

Για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.ΦΠ. θα ήθελε να ενημερώσει, ότι, λόγω λειτουργίας του access control (τουρνικέ) στο Σ.Ε.Φ, όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια, παρακαλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο, για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή. Επίσης, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ και της υπηρεσίας PRINT AT HOME παρακαλούνται όπως διπλώσουν τα εισιτήριά τους στις διακεκομμένες γραμμές που υπάρχουν πάνω στο PRINT AT HOME για να είναι η είσοδός τους στο γήπεδο πιο γρήγορη και πιο εύκολη.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. για τον αγώνα με την Ραβέννα ενημερώνει τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα:

Να επικοινωνήσουν με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π. στο 2104190902-4 μέχρι και την Δευτέρα 09/04/2018 και ώρα 18:00, ώστε να εξασφαλίσουν την δωρεάν είσοδο για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους στις ειδικές θέσεις που προβλέπονται για αυτούς. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

  • Η είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων θα γίνει μόνο από τη θύρα 8».

Περισσoτερα για ΒΟΛΕΪ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ