Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Την βαθμολογία την είδατε; Μην τρελαθούμε και τελείως!

Σαφώς ο Ολυμπιακός δεν είναι ομαδούλα της σειράς και βεβαίως δεν πρέπει να χάνει από κανέναν αντίπαλο, πόσο μάλλον με τεράστιες διαφορές της τάξεως των 30 πόντων. Ομως η σεζόν δεν έχει χαθεί. Κάθε άλλο μάλιστα. Ρίξτε μία ματιά στην βαθμολογία της Ευρωλίγκας καθώς και στους αγώνες που απομένουν. Ολα είναι στα χέρια του Ολυμπιακού. Αρκεί να συνέλθει και να ξυπνήσει από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει. Και σε αυτό θα βοηθήσει πολύ ότι έγινε σήμερα. Οι πρόεδροι έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους και κατέστησαν σαφές ότι δεν θέλουν να ξαναδούν αυτή την εικόνα.

Μετά από 19 αγώνες ο Ολυμπιακός είναι στην δεύτερη θέση ισόβαθμος με την Φενέρ, την οποία έχει στην έδρα του μετά από 2 αγωνιστικές. Από τα 11 παιχνίδια που απομένουν, ο Ολυμπιακός έχει 6 αγώνες στην έδρα του, τους οποίους πρέπει να τους κερδίσει όλους. Εάν από τους 5 εκτός έδρας, κερδίσει τους τρεις ή ακόμα και τους δύο, κάτω από σχετικές συνθήκες, τότε είναι σίγουρα με πλεονέκτημα έδρας στους 8.

Οπότε μην τρελαινόμαστε άδικα. Η ήττα είναι ήττα είτε με έναν πόντο είτε με τριάντα. Φυσικά και πληγώνει η διαφορά, αλλά δεν παίζει ρόλο στο έργο που πρέπει να διατελέσει η ομάδα από εδώ και πέρα, με μοναδικό σκοπό την συμμετοχή της στο F4 του Βελιγραδίου. Και η αρχή της αντεπίθεσης θα πρέπει να γίνει από την ερχόμενη εβδομάδα με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ