Ακολουθήστε μας

BET

Το «έπος του λασπωτήρα» και η στέπα

Η παρέα έχει ήδη απλώσει τα πόδια στο τραπεζάκι του σαλονιού. Η μπίρα αφρίζει στα ποτήρια. Η αναμονή για τα οκτώ γύρο με απ’ όλα και τις δυο king size πίτσες με τα διπλά τα πεπερόνια μεγαλώνει. Η εισαγωγή με τα κυριλέ ευρωπαϊκά βιολιά σηκώνει την τρίχα.

Ο χρόνος για τις επόμενες δυο ώρες σταματά και δεν έχει χώρο για κανέναν κορωνοϊό, για κανένα περίεργο αφεντικό, για τίποτα που γκριζάρει ή μαυρίζει τη μέρα. Το Τσου Λου επέστρεψε μάγκες μου. Ας το καλωσορίσουμε όπως του πρέπει: με σέβας και στοιχηματική τρέλα.

Καλά τα πήγαμε το Σάββατο, μιας και η βασική πρόταση της στήλης για τα περισσότερα γκολ του Ολυμπιακού στο 2ο ημίχρονο πέρασε σχετικά άκοπα και μπήκαμε με το δεξί (του Ελ Αραμπί) στο Tipster’s League του koubanezos.gr που… τρελαίνει κόσμο.

Στας Ευρώπας τώρα, το μενού της στήλης θα ‘χει λίγο απ’ όλα, εκτός από σημεία. Το Champions League, ειδικότερα στη φάση που είναι τώρα, δεν είναι για να πηγαίνεις αριστερά ή δεξιά. Φαβόρες του 1.60-1.70 ΔΕΝ υφίστανται. Ακόμα και να βγουν «αέρα», ευχαριστώ πολύ αλλά δεν θα πάρω. Δόξα τις… στοιχηματικές, απ’ όλα έχει ο μπαχτσές. Πάμε να δούμε:

Διαβάστε την συνέχεια με τις προβλέψεις εδώ

Περισσoτερα για BET

Follow Us