Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Το κέρδος δεν είναι μόνο η νίκη, αλλά…

Το κέρδος δεν είναι μόνο η νίκη, αλλά…

Ανέβηκε πριν 6 μήνες

Η χθεσινή νίκη ήταν ίσως η πιο γλυκιά της χρονιάς -έως τώρα-. Σαφώς και μιλάω με ευγένεια,  το “γλυκιά” θα μπορούσε να μετατραπεί σε άλλο επίθετο, αλλά ο δημοσιογραφικός λόγος πρέπει να έχει τα όρια του, αν και δε το ξέρουν κάποιοι βέβαια που προσπαθουν κάνουν το “άσπρο-μαύρο” κατά του Ολυμπιακού. 

Ωστόσο, μετά απο μία αληθινή μάχη, οι “ερυθρόλευκοι” πήραν το πολυπόθητο τρίποντο στο Περιστέρι και τώρα συνεχίζουν. Η νίκη και -πρωτίστως- η εμφάνιση επι του Ατρομήτου πρέπει να είναι η αρχή της μεγάλης αντίδρασης που θα επιδείξει ο Ολυμπιακός απο εδώ και πέρα.

Δεν πήραν μόνο οι παίκτες ψυχολογία, αλλά και ο Μαρτίνς. Δεν είναι λίγα, όσα πέρασε τον τελευταίο καιρό. Δεν είναι λίγο η ομάδα σου να παράγει φάσεις, να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και να μην παίρνει τα ανάλογα αποτελέσματα. Έτσι, αυτή η νίκη ίσως αφήνει μια παραπάνω ευχαρίστηση στον Μαρτίνς, ο οποίος κάνει έργο στον Ολυμπιακό. 

Η διαφορά απο τον ΠΑΟΚ δεν είναι μικρή, αλλά ούτε και μη αναστρέψιμη. Και δεν είναι μικρή, γιατί πολύ απλά, ο “Δικέφαλος” του Βορρά δε χάνει βαθμούς. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, όπως ξέρουμε όλοι. Παρ’ όλα αυτά, ο δαφνοστεφανωμένος έφηβος ανέκαθεν φημιζόταν για την μαχητικότητα του, για την ψυχή που έβγαζε και άφηνε στο γήπεδο. Δεν ήταν ποτέ ΜΟΝΟ οι τίτλοι, αλλά κι αυτά. Άλλωστε, πριν έρθουν οι μεγάλες δυναστείες, όλοι μιλούσαν πρώτα για τα “λιοντάρια του Πειραιά” και θα αναφέρω απλούστατα πως εχθές έκαναν επανεμφάνιση. Όχι μόνο λόγω αγωνιστικής εικόνας, αλλά  γιατί το μάτι γυάλιζε και η φανέλα υπερτερούσε απο το όνομα στην πλάτη.

“Θα σέβεστε”

Αποτέλεσμα εικόνας για τοροσιδης ατρομητος

Απο εδώ και πέρα λοιπόν, πρέπει να χτιστεί το σερί, η ενδεκάδα να σταθεροποιηθεί και να μην υπάρξει άλλη απώλεια βαθμών ως τα ντέρμπι. Αν το καταφέρει, θα τα καταφέρει, Κόντρα σε όλους και όλα. Το απέδειξε και εχθές.

*Για να τα καταφέρει όμως, σε Ελλάδα και Ευρώπη (σε περίπτωση που προκριθεί) αναγκαία είναι η ενίσχυση. Η ποιοτική ενίσχυση. Στο εύκολο γκολ απο φορ-κανόνι. Αλλιώς, θα συνεχίσει να αδικεί τον εαυτό του.

Περισσoτερα για RED BLOGS

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση avance.gr

Follow Us

Διαφήμιση