Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το κλειδί του σημερινού αγώνα

Ο Ολυμπιακος υποδέχεται, εντος έδρας, την Λαμία, στις 19:30 μ.μ. Σαφώς και η Λαμία δεν αποτελεί ομάδα-φόβητρο. Έστω και με τις απουσίες που έχει ο Ολυμπιακος (Ταχτσίδης, Σισε) δε τίθεται θεμα για ενδεχόμενη αντιμετώπιση προβλημάτων. Η διαφορά ποιότητας είναι χαώδης. Κίνητρο έχουν όμως και οι 2 ομάδες. Ο Ολυμπιακος με τους 3 βαθμούς επιστρέφει εκει, όπου ανήκει, και η Λαμία έστω και με έναν βαθμό απομακρύνεται κι άλλο απο την ζώνη υποβιβασμού.

Ωστόσο, καταλυτικό για τον σημερινό αγώνα και όχι μονο, είναι να μην <<σπαταλήσει>> ο Ολυμπιακος το πρώτο ημίχρονο. Σε όλους τους φετινούς αγώνες στο πρωτάθλημα, που προηγήθηκε ο Ολυμπιακος απο το  πρώτο ημίχρονο, πλην Αεκ (0-1ημ.-3-2τελ.) κέρδισε. Εκτος έδρας τον Πανιώνιο (1-3 ημ. 3-4 τελ.), εντος έδρας τον Πλατανιά (3-0 ημ. 5-1 τελ.) και εντος έδρας τον Λεβαδειακό (1-0 ημ. 2-1 τελ.).

Είναι εντυπωσιακό, όπου σε 16 αγώνες, ο Ολυμπιακος έχει πάει στα αποδυτήρια, μολις με 5 φορες ως κυρίαρχος του αγώνα, και έχει κερδίσει τις 4. Οπότε, και για να μην φτάσει η αδρεναλίνη στα ύψη, αλλα και για να πάρει ψυχολογία η ομάδα, σημαντικό θα είναι  να πάει με προβάδισμα ασφαλείας στα αποδυτήρια, απέναντι στη Λαμία και στη κάθε ομάδα δυναμικής Λαμίας. Αυτά τα ματς επιβάλλεται να τα <<καθαρίζει>> απο την αρχή.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ