Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Το μεγάλο “πρόβλημα” του Ολυμπιακου

Στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, έχουν μαζευτεί όλοι οι εναπομείναντες παίχτες, οι οποίοι δε ταξίδεψαν στο Ζέεφελντ και βρίσκονται προς πώληση απο τους “ερυθρόλευκους”. Μετά την πώληση του Σεμπα στην Κίνα και την επικείμενη αποχώρηση του Προτό για Λάτσιο, έχουν απομείνει άλλοι 6+2 παίχτες, οι οποίοι “κάθονται” στο συμβόλαιο τους και δε τους νοιάζει απολύτως τίποτα.

Ο πρώτος και καλύτερος εξ αυτών, είναι ο ιδιόρρυθμος Βέλγος χαφ, Οφόε, ο οποίος δε δείχνει ιδιαίτερα πρόθυμος και “ψημένος” να βρεί άλλη ομάδα. Προτιμάει να περνάει τον χρόνο του στου Ρέντη και να μένει απλώς στα λόγια με ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον όπως η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και η Λιντς . Αντιθέτως, ο Νιγηριανός φορ, Εμάνουελ Εμενίκε έχει κινητοποιηθεί αρκετά, ώστε να βρεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αλλά μετά την πτωτική του πορεία και τους τραυματισμούς που “κουβαλάει”, δύσκολα τον εμπιστεύεται ένα σοβαρό κλαμπ.

Επίσης, οι Παναγιώτης Ταχτσίδης, Αντρε Μάρτινς και Μπανανά βρίσκονται στου Ρέντη, οι οποίοι εξίσου αναζητάνε νέα ομάδα, αλλά δεν έχει έρθει κάτι σοβαρό. Στην περίπτωση του Σιώπη, η οποία είναι ειδική, είναι άγνωστο ακόμη τι θα επακολουθήσει, αλλά βάσει λογικής δε πρόκειται να ενεργοποιηθεί απο τον Πέδρο Μαρτίνς και να ταξιδέψει για προετοιμασία.

Βέβαια, υπάρχουν και δύο παίκτες, οι οποίοι είναι κανονικά στο Ζέεφελντ, αλλά δε βρίσκονται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, με αποτέλεσμα με την πρώτη ικανοποιητική πρόταση, να αποχωρήσουν απο τον Ολυμπιακο. Ποιοι είναι αυτοί; Οι Πάρντο και Τζούρτζεβιτς.

Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακος δείχνει να έχει θέμα, καθώς πρώτα πρέπει να πουλήσεις και μετά να αγοράσεις. Ειδικότερα, όταν οι Εμενίκε και Οφόε, έχουν πολύ μεγάλα συμβόλαια γίνονται όλα ακόμα πιο δύσκολα.

Περισσoτερα για RED BLOGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ