Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Το νέο σχέδιο Γιαννακόπουλου

Αλλαγή… πλεύσης από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς από το «δημοψήφισμα και φεύγουμε επιτόπου», περάσαμε στο «δεν φεύγουμε, αλλά θα φύγουμε, αν δεν μας ξε-τιμωρήσουν».

Όποιος νομίζει, πάντως πως αυτό ήταν απλά μια υποχώρηση από πλευράς ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού, μάλλον είναι γελασμένος. Φαίνεται πως ο Γιαννακόπουλος πέρασε άμεσα στο… Plan B. Και σε αυτό, όπως φαίνεται, δεν είναι μόνος του.

Η μήπως ήταν τυχαία η επιστολή Ιτούδη, με την οποία διαμαρτύρεται για το επίπεδο της διαιτησίας, μετά την ήττα της ΤΣΣΚΑ από την Βαλένθια. Να μιλάει η ΤΣΣΚΑ, η πλέον ευνοημένη ομάδα του… πλανητικού συστήματος, για διαιτησία! Και δεν πέφτει το ταβάνι να τους πλακώσει.

Και όμως, ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ και πρώην στέλεχος του Παναθηναϊκού, στέλνει επιστολή διαμαρτυρίας στην Euroleague, για το επίπεδο της διαιτησίας!

Αμ το άλλο. Σήμερα, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα της Ζαλγκίρις Κάουνας, ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, απέναντι στην Χίμκι, οι οπαδοί των γηπεδούχων, αποδοκίμασαν τον ύμνο της Euroleague.

Ποιο είναι το κοινό ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον Δημήτρη Ιτούδη και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους; Έλα μου ντε…

Όπως καταλαβαίνει, λοιπόν και ο πλέον αδαής, στόχος του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού είναι να επηρεάσει με τον τρόπο του τις καταστάσεις. Το προσπάθησε, αρχικά, από μόνος του, είδε πως στην Euroleague δεν… μασάνε από λεονταρισμούς και πλέον πέρασε στο plan B, στο οποίο έχει… κόσμο στο πλευρό του…

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ