Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Το οργανωμένο σχέδιο της βρώμικης ΚΕΔ για τον πέμπτο τελικό

Το βρώμικο παιχνίδι κατά του Ολυμπιακού από την μεγαλύτερη συμμορία που γνώρισε ποτέ ο ελληνικός αθλητισμός ολοκληρώθηκε και φέτος με τον σκανδαλώδη ορισμό της διαιτητικής τριάδας του πέμπτου τελικού.

Η ΚΕΔ για μία ακόμα φορά στέλνει τους ερυθρόλευκους σε έναν τελικό καρμανιόλα ισοπεδώνοντας τα πάντα για να εξασφαλίσει στον Παναθηναϊκό την γνωστή εύνοια με την οποία πορεύεται τόσα χρόνια. Και είναι να αναρωτιέται κανείς πότε επιτέλους θα λειτουργήσουν οι αρμόδιοι φορείς μπροστά σ’ αυτή την άνευ ορίων ασυδοσία, σε αυτή την καταπάτηση κάθε ίχνους διαφάνειας στο ελληνικό μπάσκετ.

Το σχέδιο της ΚΕΔ είναι καλά οργανωμένο. Αρχικά απέκλεισαν τους Γκόντα, Φούφη. Στη συνέχεια το έκαναν με τον Σχινά. Σήμερα έκοψαν Πηλοΐδη, Καρακατσούνη που είχαν ορίσει ως πρώτους.  Έκοψαν τον Πηλοϊδη που παίζει την τελευταία του χρόνια και κανονικά θα έπρεπε τιμής ένεκεν να ξεκινήσει από αυτόν ο ορισμός. Και τον έκοψαν για δύο λόγους. Πρώτον γιατί δεν έχουν κάτι ώστε να τον εκβιάσουν και να ασκήσουν επιρροή πάνω του αφού σταματάει ο άνθρωπος. Δεύτερον γιατί ο Ολυμπιακός τόλμησε να κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι του ΟΑΚΑ με τον Πηλοϊδή διαιτητή.

Κατέληξαν έτσι εντελώς αυθαίρετα στον Μάνο ο οποίος από πέρυσι έχει 3-0 σε τελικούς υπέρ του Παναθηναϊκού. Σίγουρα πράγματα δηλαδή. Όσο για τον δίδυμο με τον Αναστόπουλο, αυτό κι αν είναι αχτύπητο. Μάνος-Αναστόπουλος ήταν στον δεύτερο φετινό τελικό, που ολοκληρώθηκε με την μεγάλη εφεύρεση του φάουλ του Παπαπέτρου στον Σίγκλεντον, ένα σφύριγμα σταθμό στην ιστορία των τελικών, από αυτά που θα μπουν στα highlights της ΚΕΔ. Πέρυσι  οι δυο τους είχαν οδηγήσει τους πράσινους σε νέα νίκη μέσα στο ΣΕΦ και στην κατάκτηση του τίτλου στον πέμπτο τελικό. Δύο στα δύο λοιπόν το δίδυμο και μάλιστα εκτός έδρας. Σκεφτείτε τι θα κάνουν εντός…

Εκεί όμως που πραγματικά φάνηκε η ξετσιπωσιά και η κουτοπονηριά της ΚΕΔ είναι με τον ορισμό του Κορομηλά τον οποίο φυσικά δεν έβαλαν επειδή είναι καλός και καταξιωμένος διαιτητής -δεν κάνει τέτοια… λάθη η ΚΕΔ σε πέμπτο τελικό- αλλά για δύο πολύ συγκεκριμένους λόγους: Ο πρώτος, για να έχουν άλλοθι στο δικαστήριο με τους Γκόντα και Φούφη και το δεύτερο γιατί αφού τον στοχοποίησε και τον τρομοκράτησε ο Παναθηναϊκός με ανακοινώσεις και δημοσιεύματα είναι δεδομένο ότι θα παίξει επηρεασμένος.

Αλήθεια, πώς είναι δυνατόν να μην έχουν πει κουβέντα σήμερα για τον Κορομηλά στη συνεδρίαση της ΚΕΔ; Φιλοσοφικό το ερώτημα…

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ