Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Το «πολιτισμένο» ΟΑΚΑ πρέπει να κλείσει άμεσα (pics)

Το τελευταίο διάστημα και με αφορμή τα όσα συνέβησαν εκτός ΣΕΦ, μεταξύ των φίλων του Ολυμπιακού και των Αστυνομικών δυνάμεων, οι… γνωστοί – άγνωστοι, προσπάθησαν να μας βγάλουν… τρελούς, με το… πολιτισμένο ΟΑΚΑ και του… ανώτερου επιπέδου, οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Με την γνωστή… πράσινη προπαγάνδα, προσπάθησαν να μας κάνουν να ξεχάσουμε τα αεροβόλα, τα χαστούκια στον Μπουρούση και τις γνωστές.. τραμπούκες, πριν, κατά την διάρκεια και μετά τους αγώνες.

Μετά τον 5ο τελικό της Κυριακής… έπεσε και αυτός ο μύθος, με τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι. Εμείς να πούμε τι; Για την επίθεση… πολιτισμένων κουκουλοφόρων στον πάγκο του Ολυμπιακού, που πλησίασαν τους ‘ερυθρόλευκους» για… ανταλλαγή απόψεων ; (γι αυτό άλλωστε έριξαν το προστατευτικό και πέταξαν μπουκάλια προς την πλευρά των Αγγελόπουλων).

Για το γυάλινο μπουκάλι ούζο (!) εντός του αγωνιστικού χώρου;

Για την… τραμπούκα που επιχείρησαν προς τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο, με το φινάλε του πρώτου μέρους;

Για την επίθεση που δέχτηκαν άπαντες, συμπεριλαμβανόμενων και των Αγγελόπουλων, στο φινάλε του ματς, που δεκάδες χούλιγκανς εισήλθαν εντός παρκέ και την… έπεσαν στην αποστολή, όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στις φωτογραφίες που ακολουθούν;

Αυτό είναι, κυρίες και κύριοι, το… πολιτισμένο ΟΑΚΑ, το… λίκνο του αθλητικού πολιτισμού και της ευπρέπειας, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ευτυχώς, μέρος των όσων συνέβησαν, αναφέρονται κανονικά στο φύλλο αγώνα και ενώ αναμένεται και η έκθεση της ΔΕΑΒ και της Αστυνομίας, με το… πολιτισμένο ΟΑΚΑ να κινδυνεύει με «λουκέτο» τουλάχιστον δύο αγωνιστικών.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ