Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ρίσκο του Μαρτίνς με τα στόπερ και το καλό διάβασμα…

Νικητής σε άλλη μία μάχη βγήκε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος δείχνει πολύ καλά στοιχεία προπονητή, σε αυτά τα πρώτα ματς που τον έχουμε δει στον πάγκο του Ολυμπιακού. Δεν θέλουμε να βιαστούμε και ακόμα είναι νωρίς.

Όμως ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κερδίσει τους παίκτες του αλλά και τους παράγοντες της ομάδας, με την δουλειά του, την νοοτροπία του, την ποδοσφαιρική του λογική και την δικαιοσύνη του.
Και βέβαια μένει να δούμε και την ομάδα όταν μπουν στην δράση και τα νέα αγωνιστικά αποκτήματα, αφού σίγουρα θα είναι ακόμα πιο διαφορετική η εικόνα με Γκιγιέρμε, Νάτχο και Χασάν.

Ο Μαρτίνς έδειξε πολύ καλά διαβασμένος και στο ματς με την Μπέρνλι. Ήξερε ότι οι Αγγλοι έχουν σαν μεγάλο όπλο την «αεροπορία» τους και προσπάθησε να την περιορίσει, τελικά με επιτυχία. Αρχικά τραβώντας την άμυνα ψηλά, κάτι που είχε ρίσκο, αλλά κούρασε τους επιθετικούς της Μπέρνλι και δεν της έδωσε το δικαίωμα να επιτεθεί από αέρος, αλλά και δίνοντας εντολές στον Καμαρά να έχει το νου του περισσότερο στα ανασταλτικά καθήκοντα, για να καλύπτει κενά και να βοηθά με το ύψος του στις στημένες μπάλες και όχι μόνο.

Το καλό διάβασμα του Μαρτίνς και των συνεργατών του, απέδωσε και πάλι και ο Ολυμπιακός πάει στην Αγγλία την ερχόμενη Πέμπτη για να τελειώσει την δουλειά…

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ