Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σπάνιο και ξεχωριστό στοιχείο που διαθέτει ο Γκιγιέρμε

Ο Γκιγιέρμε Ντος Σάντος επιτέλους πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση με την ¨ερυθρόλευκη” και όλοι παραμιλάνε για την αγωνιστική του απόδοση. Η αλήθεια είναι πως εμείς που τον ξέραμε, περιμέναμε να κάνει τέτοια εμφάνιση με το “καλημέρα”. Άλλωστε, μόνο τυχαίο δεν είναι που ο Βραζιλιάνος χαφ ήταν η πιο ακριβή φετινή μεταγραφή του Ολυμπιακού. 

Ωστόσο, τι παρατήρησα που ως τώρα δεν έχω δει σε κανένα χαφ του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια; Τι ήταν αυτό που τον έκανε ξεχωριστό; Ούτε η ταχύτητα του, ούτε το μπόι του, ούτε η σωματοδομή του. Όχι, τίποτα απο αυτά. Σίγουρα, κάτι πολύ πιο ουσιαστικό, Αυτό είναι η αίσθηση χώρου στο κέντρο, ξέρει ποιος είναι που και “διαβάζει” σε πολύ μεγάλο βαθμό τις φάσεις. Τρομερός mind-gamer, έχει ταχύτητα στο μυαλό σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, τον κάνουν “άτρωτο” στον άξονα.

Βέβαια, είναι νωρίς και πρέπει να τον δούμε και σε αγώνες υψηλοτέρων απαιτήσεων, αλλά η επιτυχία αυτού του παίχτη στον Ολυμπιακό, εφόσον είναι υγιής θεωρείται δεδομένη. 

 

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ