Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS WOMEN

Το στίγμα του νέου Ολυμπιακού

Ο General Manager του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Φασούλας και ο προπονητής Γιώργος Παντελάκης, μίλησαν για τον «νέο Ολυμπιακού που χτίζεται αλλά και για την προσπάθεια που καταθέσουν για μια καλή πορεία στην Ευρώπη. 

 Διαβάστε τα λόγια του Παναγιώτη Φασούλα στο www.olympiacossfp.gr:

«Είναι μία χρονιά σταθμός και στροφής για τον Ολυμπιακό, ο οποίος προσπαθεί με ένα πιο ανανεωμένο έμψυχο δυναμικό να πρωταγωνιστήσει και να πετύχει τους στόχους του. Εννοείται πως αυτοί είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα και βεβαίως να έχει μία σαφώς καλύτερη πορεία στην Ευρώπη από τα προηγούμενα χρόνια. Πιστεύω ότι είναι μέσα στα πλαίσια του εφικτού αυτό και αν πάμε χωρίς κάποια σοβαρά προβλήματα τραυματισμών με τις αθλήτριές μας, οι οποίες θα γυρίσουν από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική ομάδα, για τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης της Ευρωλίγκας, θα έχουμε μία πετυχημένη χρονιά που θα είναι και άκρως ενδιαφέρουσα.

Για μας το ενδιαφέρον στοίχημα είναι να έρθει περισσότερος κόσμος από πέρσι στο γήπεδο, να δουν την προσπάθεια που γίνεται από τις παίκτριες του Ολυμπιακού, η οποία είναι σημαντική γιατί έχει το ίδιο πάθος και την ίδια δύναμη με της αντρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι στόχοι είναι κοινοί, δηλαδή το πρωτάθλημα και το κύπελλο, τα κορίτσια θέλουν να φέρουν επιτυχίες στον σύλλογο και καλό θα είναι να στηρίξει ο κόσμος την προσπάθειά τους».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, δήλωσε στο www.olympiacossfp.gr:

«Ο Ολυμπιακός πάντα έχει ως στόχο τους τίτλους και εννοείται πως αυτό που θέλουμε και αυτήν την χρονιά, είναι να συνεχίσουμε το αήττητο μας και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Είναι μία διαφορετική χρονιά για μας, γιατί ξεκινάμε τις υποχρεώσεις με την προκριματική φάση της Ευρωλίγκας, έχοντας ένα ανανεωμένο και άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ για τη νέα σεζόν. Πιστεύω ότι μπορούμε και να διακριθούμε στην Ευρώπη και να φέρουμε και τους δύο εγχώριους τίτλους στον σύλλογό μας.

Σκοπός μας είναι ο κόσμος να χαρεί το μπάσκετ που θα παίξει η ομάδα μας και να αγκαλιάσει την προσπάθεια μας.»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για OLYMPIACOS WOMEN

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ