Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το θέατρο του παραλόγου

Ο ΠΑΟΚ υποστηρίζει ότι ο Γκαρθία τραυματίστηκε στα αποδυτήρια και όχι στον αγωνιστικό χώρο και ζητάει στην χειρότερη περίπτωση την επανάληψη του αγώνα και την απαλλαγή του από τις τιμωρίες που προβλέπονται. Μέχρι το πρωί της Δευτέρας (10.οο) η διορία για τα υπομνήματα, ενώ την ίδια μέρα θα βγει η απόφαση.

Κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί, ειδικά μετά την συμπληρωματική έκθεση που έστειλε ο Αρετόπουλος και λέει τα πράγματα όπως έγιναν (δηλαδή πως ο Γκαρσία βρέθηκε νομότυπα στον πάγκο της ομάδας και πως τραυματίστηκε από αντικείμενο που έπεσε από την εξέδρα) και παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να πείσουν την έδρα πως υπάρχουν αντιφάσεις. Ουσιαστικά, οι άνθρωποι του «Δικέφαλου» δεν κατάφεραν να αντικρούσουν το παραμικρό και το μόνο που απομένει, ουσιαστικά, είναι την Δευτέρα να «κλειδώσει» το -3 και η τιμωρία 2-3 αγωνιστικών.

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν οι Αργύρης Λίβας, Βασίλης Δημακοπουλος, Κώστας Καραπαπάς και Κούλης Δουρέκας, ενώ τον ΠΑΟΚ οι Μπίρδας, Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος, Παπαθωμάς και Γκαγκάτσης.

Η πλευρά του ΠΑΟΚ αρχικά ζήτησε αναβολή, μετά την συμπληρωματική έκθεση του Αρετόπουλου, κάτι, όμως, που δεν έγινε δεκτό από την έδρα, η οποία διέκοψε απλά για μισή ώρα, ενώ με την επανέναρξη οι άνθρωποι του «Δικέφαλου» προσπάθησαν να πείσουν πως στο γήπεδο δεν έγινε τίποτα, ο Γκαρσία τραυματίστηκε… μόνος του (!) και ο Ολυμπιακός είχε προαποφασίσει την αποχώρηση του από το γήπεδο.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έφερε τις απαραίτητες αποδείξεις που δείχνουν πως πράγματι υπήρχε τραυματισμός του προπονητή των «ερυθρόλευκων», ενώ τα όσα ανέφεραν οι τρεις μάρτυρες που προσκόμισε ο ΠΑΟΚ, ήταν το λιγότερο για… γέλια.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ