Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Τομιτς: «Κέρδισε η καλύτερη ομάδα στην σειρά»

Η Ζαλγκίρις Κάουνας εμφανίστηκε ανώτερη από τον Ολυμπιακό, σε αυτή την σειρά των Play offs και κάτι τέτοιο παραδέχθηκε και ο Μίλαν Τομιτς, με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova.

«Η ενέργεια και η διάρκεια σε ένα παχνίδι είναι σημαντικά. Δεν έχουμε δικαιολογίες, προσπαθείς να κάνεις τα αδύνατα, δυνατά. Δεν είχαμε ενέργεια, λόγω τραυματισμών. Ξεκινώντας από τα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα, που είχαμε μισή ομάδα. Τα δύο τελευταία ματς θέλαμε να τα χρησιμοποιήσουμε για τα playoffs και δεν είχαμε παίκτες», ήταν το αρχικό σχόλιο του βοηθού του Γιάννη Σφαιρόπουλου, που στην συνέχεια παραδέχθηκε την ανωτερότητα των Λιθουανών.

Κέρδισε η καλύτερη ομάδα στη σειρά βεβαίως. Έκαναν καλύτερο διάβασμα, έπαιξαν καλύτερα, Για να προκριθείς πρέπει να είσαι καλύτερος. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία. Θα είχαμε και πολύ κόσμο, αλλά τι να κάνουμε τώρα. Καλά να είμαστε και του χρόνου».

Ο Τόμιτς ρωτήθηκε και για τον παράγοντα διαιτησία, με τον ίδιο, όμως να αποφεύγει να σταθεί σε αυτό. «Δεν είναι καλό να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία», ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

Όσον αφορά την συνέχει για τον Ολυμπιακο, ο Τόμιτς έδωσε το σύνθημα για… πρωτάθλημα.

«Ως επαγγελματίες σε μία ομάδα, πρέπει να σηκωθείς και να κάνεις τη δουλειά σου μέχρι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τους τελικούς».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ