Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Τόμιτς: «Όταν γυρίσουμε θα δούμε τι θα γίνει…»

Στον Ολυμπιακό επικρατεί προβληματισμός μετά και την ήττα στο Βελιγράδι, με τον Μίλαν Τόμιτς να τονίζει στην κάμερα της NOVA, πως αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει κάποια συζήτηση για αλλαγές.  

Αναλυτικά:

«Υπάρχει προβληματισμός. Όταν χάνεις ένα ακόμα παιχνίδι στη σειρά είναι λογικό να έχουμε προβληματιστεί. Κάναμε πολύ κακό τέταρτο δεκάλεπτο και δεχτήκαμε 32 πόντους. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ήμασταν κακοί στην άμυνα. Πρέπει να σηκώσεις το κεφάλι και να προχωρήσεις. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι στο τρίτο δεκάλεπτο δεν μπορώ να πω ότι από την αρχή ήμασταν κακοί. Το παιχνίδι το… χτίζεις μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Περάσαμε μπροστά, αν και χάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Αν κερδίζαμε το παιχνίδι δεν θα λέγαμε τίποτα για το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε την ευκαιρία στους 7 πόντους να ξεφύγουμε, αλλά χάσαμε.

Αν μπούμε σε ανάλυση αν είναι κούραση ή κάτι άλλο δεν έχει νόημα. Τα παιδιά προσπάθησαν. Για να κερδίσεις τον Ερυθρό Αστέρα στο  Βελιγράδι θες και κάτι παραπάνω. Στην Euroleague θες το κάτι παραπάνω γιατί είναι πολύ ανταγωνιστική η διοργάνωση. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε συζητήσει κάτι για αλλαγές. Όταν γυρίσουμε θα δούμε».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC