Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Τοποθέτηση Αναστασιάδη για Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο

O Άγγελος Αναστασιάδης γνωρίζει τον νυν παίχτη του Ολυμπιακου απο την θητεία του στον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε: 

«Είναι πολύ καλός αθλητής, ξεκινάω από εκεί. Εκτός από την αγωνιστική αξία, είναι η συμπεριφορά που την θέλουν όλοι να την βλέπουν, να την έχουν. Ο Λάζαρος έπαιζε σε μια ερασιτεχνική ομάδα στη Θεσσαλονίκη, εγώ ήμουν στον ΠΑΟΚ. Εγώ έχω βοηθούς που έχουν «μάτι». Ο Απόστολος μου είπε: «πήγε να τον δεις». Δεν μπορούσαμε να δώσουμε πάνω από 5,000 ευρώ, για παίκτη από ερασιτεχνική ομάδα, ήταν δεδομένο αυτό. Η ομάδα δεν μπορούσε να ξεπεράσει τα 80,000 ευρώ. 

Με παίρνει ο Τερζής και μου λέει ότι είναι στο αεροδρόμιο πάει στην ΑΕΚ. Παίρνω τηλέφωνο και του λέω θέλω να μείνεις, θα κάνεις προπόνηση μαζί μου. Και έτσι τον κατέβασα από τον αεροπλάνο. Αλλά το μεγαλύτερο κομμάτι ανήκει στον Απόστολο.

Ο Λάζαρος έφυγε από τον ΠΑΟΚ στεναχωρημένα, από τον ΠΑΟ τα ίδια. Τώρα και στην ΑΕΚ συμβαίνει το ίδιο. Είναι κρίμα. Θα γίνει λάθος στον Ολυμπιακό αν νομίζουν ότι με τον Λάζαρο θα λυθούν τα προβλήματα. Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Όπως νομίζουν με την Αργεντινή ότι μπορεί να γίνει με τον Μέσι. Εγώ έλεγα θέλω 8 παίκτες. Αν δεν έχεις τερματοφύλακα δεν μπορείς να κάνεις όνειρα για τίποτα. Να ξέρεις ότι πάντα όταν ξεκινάς υπάρχουν 2 παίκτες που δεν θα μπορούν να αποδώσουν. Είτε γιατί δεν είναι σε καλή κατάσταση ή γιατί ο αντίπαλος είναι καλύτερος. Κι εσύ μπορείς ή να τους αλλάξεις θέση ή να τους κάνεις αλλαγή. Αυτό βγαίνει από την εμπειρία μου.

Στεναχωρήθηκα που ο Λάζαρος πήγε στην Ιταλία, δεν ήταν έτοιμος, δεν είχε ωριμάσει ο χρόνος για να φύγει. Όπως ήταν ας πούμε η περίπτωση του Καραγκούνη. Ο Καραγκούνης στεναχωριόταν αλλά του έλεγα μην στεναχωριέσαι θα στα δώσει ο Θεός. Και του τα έδωσε».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ