Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Τώρα να σε δούμε Μαρτίνς…

Ο Πέδρο Μαρτίνς τα έχει πάει περίφημα ως τώρα στον πάγκο του Ολυμπιακού, αυτό δε μπορεί να το αμφισβητήσει ουδείς. Πολύ καλή αγωνιστική εικόνα σε συνδυασμό με αποτελέσματα είναι αυτό που θέλει να βλέπει ο κόσμος του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, τα δύσκολα τώρα αρχίζουν για τον Πορτογάλο τεχνικό, μιας και το ρόστερ έκλεισε, ποιοτικοί παίκτες ήρθαν, και αρκετοί μάλιστα. Αυτό σημαίνει πως η διαχείριση του ρόστερ δε πρόκειται να είναι εύκολη υπόθεση για τον Μαρτίνς. 

Ποσο μάλλον όταν στον άξονα, το οπλοστάσιο διαθέτει πολυβόλα πρώτης γραμμής. Καμαρά, Γκιγιέρμε, Τουρέ, Μπουχαλάκης και Νάτχο για δύο θέσεις στο κέντρο (!). Μέχρι και ο Μπουχαλάκης, ο οποίος δεν λογίζεται για βασικός μετά την έλευση όλων αυτών των χαφ έχει δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής μετά την επιστροφή του απο την Αγγλία. 

Σίγουρα, θα πρέπει να κρατήσει όσους περισσότερους μπορεί στο “παιχνίδι”, δηλαδή σε καλή κατάσταση και εγρήγορση. Δεν είναι εύκολο, χρειάζεται “μαεστρία” και ο Πορτογάλος τεχνικός είναι έτοιμος να αποδείξει για άλλη μία φορά πως μπορεί με τον δικό του τρόπο η χημεία της ομάδας να παραμείνει ίδια ανεξαιρέτων προσώπων στην ενδεκάδα. 

Περισσoτερα για RED BLOGS

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ