Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Τώρα ο Πικ δεν είναι δημοσιογραφάρα;

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, μετά το ματς της Φενέρμπαχτσε (ναι της ομάδας που έφαγε 25 πόντους στο ΣΕΦ) με τον Παναθηναϊκό στην Πόλη, το σάιτ της αλήθειας μας εμφάνισε κάποιον Ντέιβιντ Πικ. Αλλά σήμερα τον εξαφάνισε, γιατί άραγε;

Ντέιβιντ Πικ λέγεται αυτός ο σπουδαίος δημοσιογράφος από το Ισραήλ ρε «αντικειμενικοί» ή Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, γιατί με τη συχνότητα που τον εμφανίζετε και τον εξαφανίζετε (ανάλογα με το τι σας συμφέρει) μάλλον για μάγο πρέπει να πρόκειται και όχι για δημοσιογράφο.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, μετά το συγκεκριμένο ματς λοιπόν, οι «πράσινοι» διαμαρτύρονταν έντονα για τη διαιτησία. Το ίδιο και ο πρόεδρος τους, με την ιστοσελίδα της αλήθειας να βγάζει θέμα πως ο γνωστός και παγκόσμιας κλάσης δημοσιογράφος, Ντέιβιντ Πικ, από το Ισραήλ, συμφωνεί με τις διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού και του προέδρου του. Μάλιστα το είχαν και στα πρώτα θέματα λέγοντας πως η γνώμη του συγκεκριμένου δημοσιογράφου έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Σήμερα, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά, ο ίδιος δημοσιογράφος έχει μια αποκλειστικότητα που ταράζει τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός χρωστάει στον Ομπράντοβιτς (τον Σάσα, γιατί για τον άλλον κανείς δεν ξέρει τι έχει γίνει) μισό εκατομμύριο ευρώ και κινδυνεύει με απαγόρευση μεταγραφών. Τώρα αυτή την είδηση, γιατί δεν την γράφετε; Όχι ως δική σας, ως δική του.

Τώρα δεν είναι καλός δημοσιογράφος;

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ