Ακολουθήστε μας

ΜΠΑΣΚΕΤ

Του Παπαπέτρου του έφταιγε ο κλιματισμός! Εκτός ελέγχου ο Βόβορας

Άνω κάτω έχει γίνει ο Παναθηναϊκός μετά από τη νέα ήττα από την Λάρισα, με την σειρά των ημιτελικών να πηγαίνει σε πέμπτο αγώνα.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος τραυματίστηκε από πινακίδα που έριξαν στο πόδι του οι συμπαίκτες του, δήλωσε ότι του έφταιγε ο κλιματισμός: «Θέλω να πω κάποια πράγματα που δεν αφορούν τη Λάρισα. Είμαι εννιά χρόνια επαγγελματίας, έχω παίξει στις δύο κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Παίξαμε σε ένα γήπεδο που ξεκολλάει μια πινακίδα και κάνω ράμματα στο ημίχρονο, γιατί δεν υπάρχει ασφάλεια. Η πινακίδα κρατιέται με σακιά από άμμο για βαρίδια. Το γήπεδο έχει πενήντα βαθμούς, ο κόσμος δεν μπορεί να ανασάνει. Δεν με ενδιαφέρει αν χάσαμε ή κερδίσαμε. Είμαι 28 χρονών, είμαι εννιά χρόνια επαγγελματίας, είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει ποιος κέρδισε. Συγχαρητήρια ξανά στη Λάρισα, στον κόσμο. Είναι το κορυφαίο άθλημα στην Ελλάδα υποτίθεται».

Με την λήξη της αναμέτρησης υπήρξε τρομερή ένταση με πρωταγωνιστή τον προπονητή του Παναθηναϊκού Γιώργο Βόβορα. Ο τεχνικός του τριφυλλιού αρχικά είχε έντονο διάλογο με τους διαιτητές και εν συνεχεία βρέθηκε εκτός ελέγχου, με τους ανθρώπους της Λάρισας, μάταια, να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν.

Μάλιστα, η ένταση δεν σταμάτησε εκεί, αλλά, όπως αναφέρθηκε κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης, συνεχίστηκε και με τον Χάουαρντ Σαντ – Ρος, ο οποίος πέταξε μια πετσέτα, για να ακολουθήσουν σπρωξίματα στην φυσούνα που οδηγούσε στα αποδυτήρια.

Περισσoτερα για ΜΠΑΣΚΕΤ