
Αρκετά είναι πλέον τα ονόματα που “παίζουν” για τον Ολυμπιακό, για την θέση του δεξιού μπακ και τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη κινητικότητα έτσι ώστε να κλείσουν δύο παίκτες, με την προσπάθεια να εντοπίζεται σε πολλά μέτωπα.
Πάντα παραμένει στο “κάδρο” του Τζορτζ Μπάλντοκ από την Σέφιλντ, όμως ουσιαστικά δεν υπάρχει κάποια διαπραγμάτευση με τους Άγγλους οι οποίοι ζητούν περί τα 2,5 εκ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν.
Οι ερυθρόλευκοι επιμένουν για τον Γιαν Κόουτο, έχοντας ανοικτή γραμμή με την Μάντσεστερ Σίτι για τον δανεισμό του, ενώ από εκεί και πέρα, οι Πορτογάλοι έγραφαν χθες ότι έχει “κλειδώσει” ο δανεισμός του 20χρονου Τόμας Εστέβες, από την Πόρτο, ο οποίος πάντως δεν προορίζεται για βασικός.
Αυτόν που κοιτούν να κλείσουν άμεσαν οι Πειραιώτες, είναι ο Γκονζάλο Άβιλα, 24χρονος της Χάντερσφιλντ, με την οποία βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.
Όπως φαίνεται οι εξελίξεις θα είναι άμεσες, έτσι ώστε ο Πέδρο Μαρτίνς με την έναρξη της προετοιμασίας, να έχει τον βασικό του δεξιό μπακ, με την περίπτωση του Κένι Λαλά να παραμένει σε εκκρεμότητα.


Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
-
Αβραάμ: «Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα του Champions League» (vid)
Για την ετοιμότητα του Ολυμπιακού στις επερχόμενες μάχες με την Μακάμπι, αλλά και την...
-
Ξεκίνησε ήδη προπονήσεις ο Βρσάλικο
Μπορεί η απσοτολή του Ολυμπιακού να βρισκόταν στην Αυστρία, όπου πλέον από το Σάββατο...
-
Το πρώτο “ταμείο” του Μαρτίνς
Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στους απεσταλμένους δημοσιογράφους, για το πρώτο σκέλος της προετοιμασίας του...
-
Ποιοί έρχονται μετά από τον Βρσάλικο
Οι ερυθρόλευκοι “σηκώνουν μανίκια” για την ενίσχυση του ρόστερ, έτσι ώστε να μην υπάρχουν...