Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρελαμένος με την απόδοση τεσσάρων παικτών ήταν ο Γκαρσία

Δυσαρεστημένος από αρκετούς παίκτες του ήταν ο Οσκαρ Γκαρσία, ο οποίος όπως είπε μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα, εάν μπορούσε θα έκανε και άλλες αλλαγές εκτός των τριών που έχει δικαίωμα. Ο Ισπανός τεχνικός όμως μίλησε και για συγκεκριμένες περιπτώσεις που τον δυσαρέστησαν.

Αρχικά ο Ισπανός τεχνικός ήταν ενοχλημένος με την εμφάνιση του Μάρκο Μάριν, τον οποίο έβγαλε στο ημίχρονο, καθώς ο Γερμανός έδειχνε εκτός τόπου και χρόνου και δεν ακολουθούσε τις οδηγίες στο κομμάτι της τακτικής.

Ο επόμενος που βρέθηκε στο «στόχαστρο» του Γκαρθία ήταν ο Φιγκέιρας, ο οποίος έδειχνε αποσυντονισμένος, έδειχνε διστακτικός στα ανεβάσματά του, ενώ σε ακόμη ένα παιχνίδι τα νεύρα που εκδήλωσε παραλίγο να κοστίσουν στην ομάδα.

Ο Καταλανός ήταν «τρελαμένος» και με τον Σισέ, ο οποίος έδειξε να υπερεκτιμά τις δυνατότητές του και δεν είχε καθαρό μυαλό σε ορισμένες φάσεις.

Μέχρι και ο Ρομαό τα άκουσε από τον προπονητή, κάνοντας το ένα λάθος μετά το άλλο και όλα δείχνουν ότι με την επιστροφή του από την Ισπανία ο 45χρονος κόουτς θα έχει σίγουρα πολλά να πει στους παίκτες του.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ