Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Τρικλοποδιά Αλαφούζου σε Μαρινάκη για το Mega!

Επιστολή προς την ολομέλεια του ΕΣΡ έστειλε ο ΣΚΑΪ και ζητάει να μπει λουκέτο στο MEGA, καθώς καταγγέλλει πως έχει παρέλθει η προθεσμία τριών μηνών που ορίζει ο νόμος από την προκήρυξη του διαγωνισμού, άρα θα έπρεπε να έχει πάψει να εκπέμπει.

Επίσης, αναφέρεται πως για να αλλάξει φυσιογνωμία σε θεματικό κανάλι θα έπρεπε να έχει κατατεθεί εμπρόθεσμα υπεύθυνη δήλωση στο ΕΣΡ, κάτι το οποίο δεν έγινε, ενώ αναφέρει πως το μεταδιδόμενο πρόγραμμα δεν ανήκει στην κατηγορία του θεματικού περιεχομένου, καθώς μεταδίδει μόνο επαναλήψεις παλαιότερων σειρών. Ένα ισχυρό επιχείρημα του ΣΚΑΙ είναι ότι η εταιρεία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ σε όλες τις προσφυγές της εμφανίζεται ως λειτουργούσα ενημερωτικό σταθμό και όχι θεματικό.

Τέλος, γίνονται αναφορές για αθέμιτο ανταγωνισμό, καθώς το MEGA λειτουργεί χωρίς να αντεπεξέρχεται στις οικονομικές υποχρεώσεις του και καταλήγει, λέγοντας ότι είναι σαφής η πρόθεση των μετόχων του σταθμού να μην συμμετάσχουν σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, γι’ αυτό και δεν συμμετείχαν στην διαγωνιστική διαδικασία για τη χορήγηση αδειών.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ