Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Τριπλέτα φωτιά με τρελές ορέξεις…

Πριν από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Λαμία υπήρχε μία βασική απορία: Εάν μπορούν να χωρέσουν στην ίδια ενδεκάδα ο Φορτούνης με τον Μάριν και τον Μιραλάς. Αυτή την απορία μας την έλυσε με τον καλύτερο τρόπο ο Οσκαρ Γκαρσία.

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με σύστημα 4-2-3-1, όπου 3 η τριπλέτα φωτιά με τρελές ορέξεις. Φορτούνης, Μάριν και Μιραλάς άλλαζαν θέσεις, σε χρόνο που αδυνατούσαν να καταλάβουν οι παίκτες της Λαμίας, δημιουργώντας αμέσως αμέσως ένα απίστευτο πλεονέκτημα για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι “κατασκεύασαν” μία υπέρ τους ανισότητα, η οποία μεταφράστηκε όχι μόνο με τα δύο γκολ του πρώτου ημιχρόνου, αλλά και την ποσοστιαία υπεροχή, η οποία κάποια στιγμή έφτασε στο 78%.

Με τον Φορτούνη σε ελεύθερο ρόλο (χωρίς να μπαίνει σε καλούπι και να παίζει σαν κανονικό δεκάρι, οργανώνοντας το παιχνίδι), αλλά και με τον Μάριν να κινείται σε κάθε γραμμή, όπως και τον Μιραλάς, ο Γκαρσία δείχνει ότι βγάζει “λαγούς” από το μπλοκάκι του.

Βέβαια πλέον έχει τα όπλα και φυσικά υπάρχει και το κίνητρο. Νίκες σε κάθε ματς για την κατάληψη της κορυφής και φυσικά νίκες στα ντέρμπι που ακολουθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα, στα τρία ματς με την ΑΕΚ (για πρωτάθλημα και κύπελλο) και σε αυτό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Σε αυτά τα ματς θα κριθούν πολλά και ήδη οι ερυθρόλευκοι δείχνουν να προσανατολίζονται προς τα εκεί…

Περισσoτερα για RED BLOGS

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ