Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Τρομερή κίνηση του Μπεν για τους πληγέντες

Ο Μπεν έζησε 5 χρόνια στην Ελλάδα, όντας και παίκτης του Ολυμπιακού, οπότε έχει ένα “δέσιμο” με την Ελλάδα. Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισε να προχωρήσει σε μία τρομερή κίνηση, δωρίζοντας όλα τα έπιπλα του σπιτιού του στην Ελλάδα, στους πληγέντες.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο προφίλ του στο Facebook:

«Η Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι μου και ο ελληνικός λαός είναι πάντα στην καρδιά μου. Βλέποντας τον πόνο των ανθρώπων στην Ελλάδα που έχασαν τα μέλη της οικογένειάς τους και είδαν τα σπίτια τους να καίγονται από τις άγριες πυρκαγιές των τελευταίων ημερών στην Αττική, εγώ και η οικογένειά μου αποφασίσαμε να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια που γίνεται και να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη. Δωρίζουμε όλα τα έπιπλα του σπιτιού μας στην Αθήνα σε οικογένειες που έχουν χάσει τα σπίτια τους και προσπαθούν να ξαναρχίσουν τις ζωές του. Παρακαλώ κάντε share αυτή τη δημοσίευση και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον μάνατζέρ μου (@tassos_papa) για περισσότερες λεπτομέρειες ώστε η δωρεά μας να διαδοθεί στα σωστά άτομα. Οι προσευχές και οι σκέψεις μας είναι μαζί σας».

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα:

Greece is my second home and Greek people are always in my heart. Seeing the suffering and the pain of Greek people who…

Gepostet von El Fardou Ben Mohamed am Montag, 13. August 2018

 

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ