Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Τσάντισε τον Μαρινάκη ο Οφόε!

Ο Οτζίτζα-Οφόε ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι και με τις εμφανίσεις του έπεισε αμέσως τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά πως είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής και ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα! Δυστυχώς για τον ίδιο και το σύλλογο, όμως, ένα εξωαγωνιστικό συμβάν δημιούργησε ένα τεράστιο ρήγμα μεταξύ του ιδίου και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Βέλγος έπεσε το Νοέμβρη θύμα διαρρηκτών και τότε ήταν που τα δημοσιεύματα έγραφαν πως θέλει να σηκωθεί να φύγει το συντομότερο δυνατό από τη χώρα μας. Έλα, όμως, που τα πράγματα δεν ήταν έτσι ακριβώς. Η οικογένεια του Οτζίτζα όντως ταράχτηκε από την κλοπή, αλλά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πρώτα προσπάθησε να… αποζημιωθεί από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και μετά εμφάνισε τις τάσεις φυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΜΠΑΜ», ο Οφόε χτύπησε την πόρτα του γραφείου του Βαγγέλη Μαρινάκη και του ζήτησε 60.000 ευρώ ως αποζημίωση, 24ωρη φύλαξη της οικίας του με τρεις άνδρες, αλλά και ένα μικρό… μπόνους για να παραμείνει στην ομάδα, επειδή κάτι τέτοιο του είχε υποσχεθεί ο μάνατζέρ του! Ο ιδιοκτήτης του ΟΣΦΠ μόνο που δεν έβγαλε καπνούς εκείνη την ώρα και του «εξήγησε» πως είναι τελειωμένος! Τον Γενάρη δεν βρέθηκε ομάδα για να τον «στείλουν», αλλά το καλοκαίρι θα μαζέψει σίγουρα τα μπογαλάκια του από του Ρέντη.

Tο θέμα δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΜΠΑΜ

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ