Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS WOMEN

Τσιλιγκίρη: «Αν δεν θέλετε να σας λυπούνται, μην το ζητάτε»

Στην θέση του για ακόμα μία φορά έβαλε τον Παναθηναϊκό η Χριστίνα Τσιλιγκίρη, με την γενική γραμματέα του Θρύλου να τονίζει στους… γραφικούς λαϊκιστές πως οι ίδιοι είναι αυτοί που αποζητούν την λύπηση.

Αναλυτικά:

“Χαίρομαι ιδιαιτέρως που μία τοποθέτηση μου, στάθηκε η αφορμή και ανάγκασε μία ανύπαρκτη διοίκηση, να εμφανιστεί και να προσπαθήσει τουλάχιστον… να απολογηθεί, έστω και ετεροχρονισμένα, στον κόσμο του Παναθηναϊκού, προσπαθώντας να δώσει εξηγήσεις για την κατάντια που έχει περιέλθει! Ωστόσο για μία ακόμη φορά αποτύχατε να δώσετε απαντήσεις και μείνατε σε θολές προπαγανδιστικές αναφορές, σε ψέματα και ανακρίβειες, με απώτερο και μοναδικό στόχο την επιτυχία σας στην επικοινωνιακή πολιτική.

Δεν απαντάτε κύριοι, επί της ουσίας για τις συγχωνεύσεις που έχετε κάνει, τους λόγους για τους οποίους τις κάνατε, την ώρα που δηλώνετε οικονομική διάλυση, καθώς και για τις πρακτικές που έχετε ακολουθήσει αναφορικά με το τι σημαίνει “ευ αγωνίζεσθαι”, ακολουθώντας την κοινή πρακτική…”δύο μέτρα και δύο σταθμά”.

Ο λαϊκισμός σας τείνει στα όρια της γραφικότητας, ο οποίος σε συνδυασμό με την παντελή έλλειψη επιχειρημάτων από μέρους σας, σας οδηγεί σε δημιουργήματα φαντασίας, έτσι ώστε να αποδώσετε τα αίσχη που έγιναν στο Π. Γιαννακόπουλος από μέρους σας απέναντι σε γυναίκες, σε έναν φροντιστή ο οποίος λειτούργησε αυτοβούλως και την επόμενη κιόλας μέρα, απομακρύνθηκε από την ομάδα.

Όσο αφορά τα περί παρόπλισης μου οι ισχυρισμοί σας είναι αστείοι και κατάφορα ψευδής. Είναι αλήθεια όμως, ότι ο φόβος και ο πανικός σας, είχε και έχει οδηγήσει να  κινήσετε  γη και ουρανό για να μην έρθω στο Π. Γιαννακόπουλος, πράγμα το οποίο όμως δεν το πετύχατε. Τόσο εσείς όσο και η ΕΟΚ γνωρίζουν πολύ καλά μάλιστα ποιος παρακαλούσε να μη δίνω το παρών στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού στο Π. Γιαννακόπουλος και πόσα “μέσα” είχατε βάλει για να το πετύχετε.

Έχετε σκεφτεί όμως από το να καταναλώνεται τόση φαιά ουσία σαν … διοίκηση, για να με παροπλίσετε αλλά και να απαντήσετε στην τοποθέτηση μου ότι, θα ήταν καλύτερο να ασχοληθείτε με το πως θα αποπληρώσετε τα χρέη σας και το πως θα δημιουργήσετε ανταγωνιστικές ομάδες, που θα έβγαζαν τον σύλλογο σας από το αγωνιστικό τέλμα και την ανυποληψία που έχει περιέλθει;

Το γνωρίζετε ότι συμπληρώνεται σε λίγο μία δεκαετία, που δεν μετέχετε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις σαν ερασιτέχνης; Με τους ρυθμούς που κινήστε, μικραίνετε τον σύλλογο σας καθημερινά και του χρόνου δεν αποκλείεται να μην κατεβάσετε κανένα τμήμα στα πρωταθλήματα της Α1. Ασχοληθείτε λοιπόν, να σώσετε τα δύο τελευταία τμήματα που σας έχουν απομείνει και αγωνίζονται σε πρωτάθλημα Α1, τα οποία είναι και τα δύο ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό! Εκτός αν ο σκοπός σας είναι να υποβιβαστούν και αυτά για να μην μεγαλώσει το 34-0 στους μεταξύ μας αγώνες.

ΥΓ.1 Οι 1.525 επίσημοι τίτλοι που έχετε κατακτήσει είναι τόσο αληθείς όσο και ο ύμνος σας που σας αναφέρει, πρωταθλητή αιώνιο σε όλα τα σπορ.

ΥΓ.2 Στους 1.525 επίσημους τίτλους συμπεριλαμβάνονται και αυτοί των επίσημων τουρνουά, των μίνι αγοριών και μίνι κοριτσιών, των παμπαίδων α’ και β’, παγκορασίδων α’ και β’, παίδων α’ και β’, κορασίδων α’ και β’…;;;;;

ΥΓ.3 Αν δεν θέλετε να σας λυπούνται, τότε μην το αποζητάτε διακαώς, τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και από τον κόσμο σας

 

Περισσoτερα για OLYMPIACOS WOMEN

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ