Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Τσίπρας για παράγκα, υπόκοσμο και γήπεδο ΠΑΟΚ

Συγκεκριμένες ήταν οι αναφορές του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην συνέντευξή του στο περιθώριο για τη ΔΕΘ. Ο Τσίπρας μίλησε για το Ελληνικό ποδόσφαιρο κάνοντας λόγο για υπόκοσμο και παράγκα, αλλά και για το γήπεδο του ΠΑΟΚ.

«Η πρώτη παρέμβασή μου είναι αυτή που αφορά το γήπεδο του ΠΑΟΚ, δηλαδή τη νομοθετική ρύθμιση που θα γίνει τις επόμενες μέρες στη Βουλή, προκειμένου ο περιβάλλων χώρος που ανήκει στο ΓΕΕΘΑ, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, να περάσει στον Ερασιτέχνη, στην εταιρία ειδικού σκοπού που θα δημιουργήσει για την ανακατασκευή του γηπέδου. Εφόσον υπάρχει επενδυτής ο οποίος έχει την οικονομική δυνατότητα να προχωρήσει, πιστεύω ότι η Πολιτεία θα πρέπει αυτό το έργο να το ενισχύσει.

Και μακάρι να μπορούσαν όλες οι ανώνυμες εταιρίες στο ποδόσφαιρο να ενισχύσουν την προσπάθεια να εκσυγχρονίσουν τις υποδομές. Μακάρι να πάμε σιγά – σιγά και σε ένα ελληνικό πρωτάθλημα που θα γίνεται με όρους όπως το βλέπουμε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, και όχι με όρους παράγκας, με όρους, εν πάση περιπτώσει, υποκόσμου, ή με όρους χουλιγκανισμού, που πολλές φορές το βλέπουμε στην Ελλάδα».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ