Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Τσίπρας και Βασιλειάδης ξεπουλάνε το ΟΑΚΑ στον Γιαννακόπουλο

Η αγωνία του Τσίπρα είναι να σώσει τον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι γνωστό και χιλιογραμμένο, τουλάχιστον από ένας. Τώρα όμως, όπως φαίνεται και παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Βασιλειάδης, για να βοηθήσουν τον Γιαννακόπουλο να πάρει την ΠΑΕ, θα του κάνουν και “δωράκι” το ΟΑΚΑ. Ετοιμοι να το ξεπουλήσουν είναι, δια πινακίου φακής.

Το σημερινό δημοσίευμα της Livesport δεν είναι καθόλου τυχαίο. Αναφέρουν λοιπόν ότι:

“Την περασμένη εβδομάδα ο Αλέξης Τσίπρας και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχαν «επικοινωνία» μέσω τρίτου προσώπου, ο οποίος είναι σύμβουλος του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο τελευταίος μετέφερε στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ το ερώτημα του κ. Τσίπρα: «Θέλει ολόκληρο το ΟΑΚΑ ή συζητάει και για κομμάτια του;». Και η απάντηση που έλαβε ήταν : «Συζητάω τα πάντα». Αυτό που τονίζεται στο δημοσίευμα είναι ότι η Κυβέρνηση είναι πεπεισμένη ότι ο Γιαννακόπουλος είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ να πάρει την ΠΑΕ, μαζί με το γκρουπ ξένων funds. Επίσης τονίζεται ότι η βασική προϋπόθεση που βάζει η πλευρά του Γιαννακόπουλου είναι να βρεθεί λύση για να στεγαστεί η ομάδα στο ΟΑΚΑ.

Στο υφυπουργό αθλητισμού δόθηκε ένα πολυσέλιδο «book» που περιλαμβάνει ανάμεσα στα άλλα, αναφορές σε εντυπωσιακά ποδοσφαιρικά και όχι μόνο πρότζεκτ ανά τον κόσμο. Αρκεί αν αναφερθεί ότι προτείνεται το γκρέμισμα του σημερινού ποδοσφαιρικού ΟΑΚΑ, η διατήρηση μόνο του στεγάστρου Καλατράβα και η ανέγερση νέου γηπέδου ποδοσφαίρου, δύο νέα γήπεδα μπάσκετ, ένα καινούργιο στη θέση του σημερινού και ένα ακόμη μικρότερο”.

Δηλαδή και δώρο τον Παναθηναϊκό και να μείνει χωρίς Εθνικό Στάδιο η χώρα μας. Είπατε κάτι;

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ