Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Βάλανε την Original για να απειλήσει κόσμο

Αρχίζει και χοντραίνει το παιχνίδι. Βλέπουν ότι δεν τους βγαίνει τίποτα από ότι είχαν υπολογίσει και το πάνε πλέον στην απειλή. Μεταγραφές δεν κάνανε, τα λεφτά από τον Τσου Λου τα βάλανε στην τσέπη, η υπόθεση του Λάζαρου αποδεικνύεται φιάσκο, οπότε βάλανε την Original να απειλήσει κόσμο.

Διαβάστε ένα μέρος της ανακοίνωσης των οργανωμένων της αεκ και θα καταλάβετε πως παίζεται το παιχνίδι. Γράφουν λοιπόν:

“Το ότι έχει γίνει αυτή η κολεγιά Ιβαν-Βαγγέλα για εμάς αποτελεί τιμή. Τιμή μεγάλη. Έτσι σας θέλουμε , έτσι ήταν πάντα. Η ΑΕΚ ενάντιων όλων και δεν γουστάρουμε να αλλάξει αυτό ποτέ. Έτσι θέλουμε! Να ξεφτιλίζεστε στα μάτια όλων! Ακόμα και των δικών σας φιλάθλων-οπαδών. Οι μεν γιατί συμπορεύεστε με αυτούς που τόσα χρόνια κράζατε ότι σας κλέβουν και οι δε γιατί εκεί έφτασε η κατάντια σας ώστε να βρίσκετε σύμμαχο έναν ποδοσφαιρικό νάνο προκείμενου να πολεμήσετε την ΑΕΚ. Τιμή μας και περηφάνια μας η κατάσταση που σας έχουμε φτάσει. Ειδικά εσάς τους δυο… ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ….ΞΕΦΤΙΛΕΣ!! Αλήθεια κύριοι του βόθρου των αθλητικών site…. καιρό έχουμε να διαβάσουμε σε ρεπορτάζ σας για εγκληματικές οργανώσεις , για NOOR 1 κτλ κτλ. Τι έγινε;; Τέλειωσε το μελάνι της γλαφυρής και επιθετικής σας πένας;; Συνεχίστε έτσι! Για να διαβάζουμε για το αψεγάδιαστο κορμί της Δήμητρας (αν και βαζέλα την γουστάρουμε). ΒΟΘΡΟΙ!!
Αλήθεια “κύριε” εκπρόσωπε τύπου της πιο βρώμικης ομάδας του κόσμου: Κανένα ποστάρισμα για τον …Ιγκνάτιεβιτς δεν έχουμε δει τώρα τελευταία. Τι έγινε;; Σας μπλόκαρε την σελίδα ο Ζούγκεμπεργκ;; ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!

Υ.Γ 1 Το ότι η επίσημη ΑΕΚ έχει επιλέξει την τακτική των χαμηλών τόνων και όχι τον πόλεμο ανακοινώσεων αυτό δεν σημαίνει ότι εμέις θα αφήσουμε κάθε χαρτζηλικωμένο δημοσιογραφάκι να σπιλώνει το όνομά Της”.

Καταλάβατε τώρα πως το πάνε το παιχνίδι; Στις απειλές…

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ