Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Βάλε κι εσύ 12 και μην λαϊκίζεις

Ο Μάκης Αγγελόπουλος προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να επαναφέρει την μπασκετική ΑΕΚ στο προσκήνιο και μπράβο του. Κάνει μια σοβαρή προσπάθεια στο μέτρο που μπορεί.

Η γενικότερη στάση του ως τώρα δεν είχε αφήσει και πολλά δικαιώματα. Δημόσια εννοούμε, γιατί παρασκηνιακά τα έκανε πλακάκια με τον Γιαννακόπουλο για να ρίξει τον Χαλβατζάκη και να φέρει στην προεδρία των δύσμοιρο Μιχάλη Μελή ο οποίος μόλις κατάλαβε που τον έμπλεξαν, έφυγε τρέχοντας. Αυτό όμως είναι μια άλλη ιστορία.

Γενικότερα με τη στάση του δεν έχει προκαλέσει. Διαβάσαμε με ενδιαφέρον τη συνέντευξη που έδωσε στο Sport24 που είπε πολλά. Είπε και για την Ευρωλίγκα και για τα εγγυημένα συμβόλαια και τον αθέμιτο ανταγωνισμό και τα καλά της FIBA και όλα τα συναφή.

Δεν είναι δίκαιο να υπάρχουν εγγυημένα συμβόλαια για τις 11 ομάδες είπε. Μήπως γνωρίζει τι μπάτζετ έχουν αυτές οι ομάδες και πόσα λεφτά μπαίνουν μέσα κάθε χρόνο; Για να μην πούμε για τους άλλους θα του αναφέρουμε ότι οι Αγγελόπουλοι ξοδεύουν 12 εκατομμύρια από την προσωπική τους περιουσία κάθε χρόνο και πάλι ο Ολυμπιακός στη λίστα των υψηλότερων μπάτζετ της Ευρωλίγκας είναι κάτω από τη μέση.

Αν λοιπόν Μάκη μας έκανες κι εσύ μια ανάλογη επένδυση στο βαρέλι δίχως πάτο που λέγεται ευρωπαϊκό μπάσκετ τότε να είσαι σίγουρος ότι θα είχες κι εσύ εγγυημένο συμβόλαιο. Όλα τα αλλά που λες είναι καθαρώς λαϊκισμός για να τα διαβάσει και ο Βασιλακόπουλος και να πει τι καλό παιδί είναι αυτός ο Μάκης. Ας πούμε και στους διαιτητές που θα σφυρίξουν στον τελικό του κυπέλλου το 70-30 να το κάνουν 100-0. Όπως και να σφυρίξουν όμως το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Όχι ότι καίγονται στον Ολυμπιακό γι’ αυτό το κύπελλο, αλλά γιατί τους έχετε θίξει μ’ όλα αυτά που λέτε και κάνετε.

Περισσoτερα για RED BLOGS

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ