Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Νέα επίθεση Βασιλειάδη στον Ολυμπιακό και τον κόσμο του

Ο Ολυμπιακός τα… έχωσε στον Γιώργο Βασιλειάδη, για την απόφαση του να σπαταλήσει κρατικό χρήμα, μέσω της ΕΡΤ, για τις «άστεγες» τηλεοπτικά ομάδες, με τον υφυπουργό να αντιδρά και με ανακοίνωση του να κατηγορεί την διοίκηση της ομάδας πως μετέτρεψε τους «ερυθρόλευκους» σε… κόμμα αντιπολίτευσης!

Αναλυτικά:

“H ΠΑΕ Ολυμπιακός έρχεται να καταγγείλει όσα πριν λίγες ημέρες η ίδια είχε ψηφίσει και μάλιστα ομόφωνα με όλες τις ΠΑΕ της Super League. Η πρόταση που έχει κατατεθεί ήταν γνωστή, σαφής, με νούμερα και δεσμεύσεις. Με όρους καθαρούς και με την ελπίδα της προοπτικής για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Tα πράγματα πλέον είναι απολύτως φανερά. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός -εξ αιτίας της γνωστής πια εμμονής του ιδιοκτήτη της εναντίον της κυβέρνησης και της αριστεράς- έχει μετατρέψει τον ιστορικό σύλλογο σε αντιπολιτευόμενο πολιτικό κόμμα. Είναι προσβολή προς την ιστορία του συλλόγου και προς τους εκατομμύρια φίλους του που δεν ήταν, δεν είναι και δε θα γίνουν στρατός του κάθε ιδιοκτήτη. Εμείς δεν θα μπούμε σε αυτό το θέατρο του παραλόγου. Αφήνουμε τον κόσμο να τους κρίνει”.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ