Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βιάνα: «Φανταστική εμπειρία ο Ολυμπιακός»

Ο Μπρούνο Βιάνα συνεχίζει την καριέρα του στην Πορτογαλία, αρχικά με τα χρώματα της Μπράγκα και στην συνέχεια με αυτά της Μπενφίκα, όμως με δηλώσεις του σε Μέσο της Βραζιλίας, δεν δείχνει να έχει ξεχάσει το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά ο Βιάνα μίλησε:

Για τα όσα πέρασε στον Ολυμπιακό: «Ήταν μια φανταστική εμπειρία το γεγονός ότι βρέθηκα στον Ολυμπιακό κι έμαθα τόσα πολλά στην Ελλάδα. Ευτυχώς εκεί είχα την ευχαρίστηση να βρω τον Σεμπά – που έφυγε από την Κρουζέιρο – ενώ στο τεχνικό επιτελείο υπήρχαν και 3-4 Πορτογάλοι προπονητές. Αυτοί μαζί με τον Σεμπά με βοήθησαν πάρα πολύ στην προσαρμογή, αλλά και στο θέμα που είχα με τη γλώσσα. Στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός είναι μια γιγαντιαία δύναμη και ευτυχώς έπαιξα αρκετά στην ομάδα.  Αυτή ήταν μια πρώτη ευκαιρία για μένα να αγωνιστώ εκτός της Βραζιλίας και μου άνοιξε τον δρόμο για να παίξω όπως παίζω στην Μπενφίκα σήμερα. Είμαι ευγνώμων που αγωνίστηκα στον Ολυμπιακό».

Για το αν θέλει να ειστρέψει στην Κρουζέιρο: «Έχω μεγάλη αγάπη για την Κρουζέιρο και ήμουν πολύ χαρούμενος με όσα πέτυχε. Το να πανηγυρίζει το Κύπελλο Βραζιλίας δύο συνεχόμενα χρόνια είναι ένα κατόρθωμα που λίγοι έχουν πετύχει. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια σε όλους για αυτό που πέτυχαν. Έχω ακόμα φίλους μέσα και ήμουν πολύ χαρούμενος γι ‘αυτούς. Το μέλλον μόνο ο Θεός το ξέρει, αλλά θα ήθελα να έχω μια ευκαιρία και πάλι στην ομάδα που πέρασα ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου. Και θα ήθελα να κατακτήσω και κάποιον τίτλο αν είναι δυνατόν».

Για την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό: «Η Μπράγκα έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση μου και έκανε την πρόταση δανεισμού στον Ολυμπιακό, αρχικά. Εγώ είδα μια τεράστια ευκαιρία να παίξω στην Πορτογαλία, σε μια μεγάλη ομάδα που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έχει μεγάλη δυναμική. Έτσι αποφάσισα να φύγω από τον Ολυμπιακό για την Πορτογαλία και ευτυχώς, τα πάντα πήγαν καλύτερα ακόμα και από όσα είχα φανταστεί. Απολαμβάνω πολύ το παιχνίδι εδώ στη Μπράγκα».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ