Ακολουθήστε μας

ΠΟΛΟ

Βλάχος: «Αφιερωμένη η νίκη στα θύματα της Θύρας 7»

Αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα, ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε στο osfp.gr και αφιέρωσε την νίκη της ομάδας του στα θύματα της Θύρας 7.

«Μια νίκη τυπικής διαδικασίας αφού είμαστε πολύ καλύτεροι από τον Πανιώνιο. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Σήμερα ήταν το μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7, εμείς δεν μπορέσαμε να δώσουμε το παρών λόγω του ότι είχαμε αγώνα. Αυτό που θέλαμε να κάνουμε ήταν να αφιερώσουμε τη νίκη και την καλή εμφάνιση σε αυτά τα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στο Καραϊσκάκη, ενώ έβλεπαν την αγαπημένη τους ομάδα. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, να συνεχίσουμε να δοξάζουμε και να παίζουμε για τον Ολυμπιακό και αυτοί να μας παρακολουθούν και να είναι με τον τρόπο τους κοντά μας», τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ενώ από την πλευρά του, ο Κώστας Μουρίκης πρόσθεσε:

«Ήταν μια ακόμα εύκολη νίκη. Είναι διαφορετικοί οι στόχοι του Ολυμπιακού με αυτούς της ομάδας του Πανιωνίου και αυτό φάνηκε μέσα στο νερό. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τη Γιουγκ που είναι πάρα πολύ σημαντικό και θα πάμε στην Κροατία για τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη να διεκδικεί σε οποιοδήποτε παιχνίδι τη νίκη. Από κει και πέρα σήμερα ήταν το μνημόσυνο της Θύρας 7, δεν μπορέσαμε να δώσουμε το παρών εξαιτίας της αγωνιστικής που είχαμε. Αφιερώνουμε τη νίκη στα παιδιά της Θύρας 7 και να ξέρουν ότι είναι πάντα κοντά μας».

Περισσoτερα για ΠΟΛΟ