Ακολουθήστε μας

ΠΟΛΟ

Βλάχος: «Προχωράμε βήμα – βήμα»

Το έναυσμα για τους τίτλους που… ακολουθούν, έδωσε με δηλώσεις του ο Θοδωρής Βλάχος, μετά και την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας, από πλευράς Ολυμπιακού.  

«Ξεκινάμε με ένα τίτλο και υπάρχει συνέχεια. Συγχαρητήρια στα παιδιά που ήρθαν και έδωσαν δυναμικό παρών και χρώμα στη διοργάνωση. Είναι η δύναμή μας και τους αξίζει κάθε επιτυχία και κάθε Κύπελλο που μπορούμε να πάρουμε. Το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν το καλύτερό μας αλλά είχαμε τον έλεγχο. Σημασία έχει η νίκη, η κατάκτηση και ότι συνεχίζουμε τις υποχρεώσεις μας. Προς το παρών αργεί το Final 8 του Champions League. Πέρσι ήταν τέσερις ημέρες μετά το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας. Η απώλεια του τίτλου τότε και ο τραυματισμός του Φουντούλη μας επηρέασε πάρα πολύ. Φέτος η διεξαγωγή του Final 4 είναι πιο νωρίς και μας δίνει τη δυνατότητα να ξεχωρίσουμε τους στόχους μας και να είμαστε πιο συγκεντρώμενοι. Προχωράμε βήμα βήμα», δήλωσε ο προπονητής του Θρύλου, ενώ ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού, Γιάννης Φουντούλης πρόσθεσε:

«Είναι νομίζω από τις πιο όμορφες στιγμές στην καριέρα μου. Για πολλούς είναι ένα Κύπελλο για εμένα είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και όσα χρόνια και αν περάσουν δεν θα το βγάλω από το μυαλό μου. Χαίρομαι που ο κόσμος αγκάλιασε τη διοργάνωση ενώ πήραμε τεράστια ώθηση από τους φιλάθλους μας. Να ξέρει όλος ο κόσμος της  Χίου ότι έχουν μια θέση στην καρδία μου. Όταν είσαι νέος ονειρεύεσαι διάφορα. Πάντα είχα στόχους και φιλοδοξίες να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο και δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ζήσω εδώ μια στιγμή ως πρωταγωνιστής και όχι ως συντελεστής»

Όσον αφορά τον Κώστα Γενηδουνιά, πρόσθεσε από την πλευρά του:

«Σίγουρα αυτό το ξεκίνημα θέλαμε να πραγματοποιήσουμε. Πέρσι ήταν πρώτα το πρωτάθλημα, μετά χάσαμε το Κύπελλο και πήγαμε με κακή διάθεση στο Final Six. Επομένως ήταν πολύ σημαντικό να τον κατακτήσουμε φέτος και να αποτελέσει μια βοήθεια για να συνεχίσουμε σωστά τη χρονιά. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο είναι πάντα οι πρώτοι στόχοι και ακολουθεί η Ευρώπη όπου είμαστε μέσα στις πιο δυνατές ομάδες. Φέτος θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται γιατί έχουμε παίκτες και τα προσόντα για να το πετύχουμε».

Περισσoτερα για ΠΟΛΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ