Ακολουθήστε μας

ΠΟΛΟ

Βλάχος: «Θέλουμε την κορυφή του ομίλου»

Ο Ολυμπιακός παραμένει στην κορυφή του Α’ ομίλου, με τον Θοδωρή Βλάχο, με δηλώσεις του στο osfp.gr να υποστηρίζει πως στην ομάδα του δεν αρκεί μόνο η πρόκριση, αλλά και η πρώτη θέση.

«Κάναμε μια ακόμα μια νίκη εκτός έδρας. Μια νίκη από αυτές που έπρεπε να κάνουμε, χωρίς να πραγματοποιήσουμε την καλύτερή μας εμφάνιση αλλά ελέγχοντας το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια. Ξέρουμε ότι από εδώ και πέρα κάθε ματς θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό και δύσκολο γιατί οι αντίπαλοί μας θα διεκδικούν κάτι. Και εμείς από την πλευρά μας διεκδικούμε κάτι πολύ σημαντικό εκτός από την είσοδό μας στο Final 8 της Γένοβα που είναι αρκετά κοντά, θέλουμε και την πρώτη θέση του ομίλου. Οπότε θα δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα προσπαθούμε να είμαστε βελτιωμένοι και πιο αποφασισμένοι», τόνισε ο τεχνικός του Θρύλου, ενώ από την πλευρά του, ο Γιάννης Φουντούλης πρόσθεσε:  

«Πήραμε μια νίκη που την χρειαζόμασταν γιατί έχουμε στόχο την κατάληψη της πρώτης θέσης. Το σημερινό παιχνίδι ήταν βασικό για τη συνέχειά μας στη διοργάνωση. Κατά διαστήματα δεν ήμασταν όσο καλοί θα θέλαμε, αλλά όταν χρειάστηκε πήραμε τη διαφορά που μπορέσαμε να διαχειριστούμε ως το τέλος και φτάσαμε σε μια νίκη η οποία είναι πολύ σημαντική»

Περισσoτερα για ΠΟΛΟ