Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Βόβορας: «Όταν μπαίνεις έτσι στο ματς, είναι δύσκολα τα πράγματα»

Ο Γιώργος Βόβορας εστίασε στα άσχημα διαστήματα του Παναθηναϊκού στο ξεκίνημα του Game 1 στο ΣΕΦ, τα οποία κόστισαν εν τέλει στην ομάδα του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μετά την ήττα στο ΣΕΦ, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τρία κακά πεντάλεπτα. Είναι κάτι που μας προβληματίζει. Ο Ολυμπιακός μπήκε με ενέργεια, δεν ματσάραμε την ενέργεια του. Μετά ήρθε κι ο εκνευρισμός και κακές επιλογές που μας κόστισε στο παιχνίδι. Στα τρία πρώτα πεντάλεπτα του πρώτου μέρους σκοράραμε κάτω από 5 πόντους και αυτό σημαίνει ότι κάτι πάει λάθος. Χάσαμε το καθαρό μυαλό. Προσπαθήσαμε να παίξουμε άμυνα, είχαμε καλές επιλογές, όμως όταν μπαίνεις έτσι είναι δύσκολα τα πράγματα. Είναι το 1-0. Πρέπει να έχουμε κοντή μνήμη».

Και συνέχισε: «Παίζουμε στην έδρα ας θα παίξουμε με περισσότερη ένταση και περισσότερη ενέργεια. Εάν έχουμε περισσότερη ένταση θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες. Εάν παίξουμε σωστή άμυνα και κάνουμε σωστές επιλογές στην επίθεση η ομάδα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Για να κερδίσεις και να κάνεις 3 νίκες με τον Ολυμπιακό πρέπει όλοι να είναι καλοί. Είναι σημαντικό να βγάζεις έξτρα λύσεις από το ροτέισιον».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ