Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπάλληλος του ΠΑΟΚ από το 2004 ο «ανεξάρτητος» γιατρός του αγώνα της Τούμπας (pic)

Είναι γνωστή η τακτική των σεναριογράφων να προσπαθούν να βγάλουν όλους τους άλλους τρελούς. Κάτι τέτοιο έχει ξεκινήσει και από χτες, ειδικά στην περίπτωση του, ντυμένου στα χρώματα του ΠΑΟΚ, γιατρού της αναμέτρησης .

Και τι δεν έχει ακουστεί, με κορυφαίο το «έγινε μούσκεμα από την βροχή και του δώσαμε κάτι στεγνό να φορέσει», με τον Κώστα Καραπαπά να ξεσκεπάζει, για ακόμα μία φορά, τους «γιους του Αισώπου».

«Για να καταλάβετε πόσο ΓΕΛΟΙΟΙ είστε και πόσο έχετε ξεφτιλίσει τα πάντα (και σε αυτό φταίει και η Σούπερ Λιγκ): Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, Ο ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ, είναι ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ απο το 2004 και γιατρός στις Ακαδημίες! ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΙΑ;», ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα του εκπροσώπου επικοινωνίας του Θρύλου, που αποδεικνύει αυτό που ξέρουμε όλοι. Πως ο «ανεξάρτητος» γιατρός της χτεσινής αναμέτρησης, είναι υπάλληλος του ΠΑΟΚ από το 2004!» είναι το μήνυμα που ανέβασε ο Κώστας Καραπαπάς.

Για να καταλάβετε πόσο ΓΕΛΟΙΟΙ είστε και πόσο έχετε ξεφτιλίσει τα πάντα (και σε αυτό φταίει και η Σούπερ Λιγκ): Ο ΓΙΑΤΡΟ…

Posted by Konstantinos Karapapas on Montag, 26. Februar 2018

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ