Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ύβρεις και απειλές Μελισσανίδη κατά δημοσιογράφου!

Τη συνηθισμένη μέθοδο του εκφοβισμού επέλεξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης προκειμένου να «απαντήσει» στην «F&M Voice» για το σημερινό πρωτοσέλιδο, που αποκαλύπτει το πρέσινγκ που δέχεται η Aegean Marine Petroleum από την αμερικανική Δικαιοσύνη και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ.

Πριν από λίγη ώρα, ο εκδότης της εφημερίδας  Νίκος Μανεσιώτης, έγινε αποδέκτης ύβρεων και απειλών από τον επιχειρηματία. Σε τηλεφωνική κλήση από απόκρυψη, ο Δ. Μελισσανίδης με χυδαίες και πεζοδρομιακές εκφράσεις, που δεν θεωρούμε σκόπιμο να αναπαράγουμε, απείλησε τον Νίκο Μανεσιώτη ότι, ούτε λίγο ούτε πολύ, “θα του τινάξει το σπίτι στον αέρα”.

Η δημοσιογραφική έρευνα δεν φιμώνεται με ύβρεις και απειλές. Άλλωστε, η “F&M Voice” μπορεί να ανέδειξε το θέμα σε πρωτοσέλιδο, ως όφειλε λόγω της σημασίας του, αλλά δεν είναι το μόνο μέσο του πλανήτη που το δημοσίευσε. Αλήθεια, με αντίστοιχο τρόπο «απάντησε» ο Μελισσανίδης στους Financial Times;

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι το περιεχόμενο του ρεπορτάζ είναι πλήρως αληθές, καλούμε τον επιχειρηματία, αν έχει οτιδήποτε να διαψεύσει ή να απαντήσει, να το κάνει στο φως, μέσω του site ή της εφημερίδας μας και όχι στο σκοτάδι, με μεθόδους που παραπέμπουν σε υπόκοσμο.

Εννοείται ότι ο Ν. Μανεσιώτης έχει ήδη καταγγείλει το περιστατικό στις Αρχές και σε όλους τους αμρόδιους φορείς, ενώ παράλληλα θα προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για τη διαφύλαξη της σωματικής του ακεραιότητας, την προστασία του δημοσιογραφικού λειτουργήματος και της FMVoice, ειδικότερα

πηγή: fmvoice

 

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ