Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

0,10 ευρώ για να δεις ΠΑΟ-Λαμία!

Θέλεις να δεις το φιλικό του ΠΑΟ με την Λαμία; Δώσε 10 λεπτά (0,10 ευρώ) και εάν αυτή την φορά δουλέψει το σύστημα, όχι σαν την προηγούμενη, θα μπορέσεις να δεις το φιλικό μέσω του PAO TV.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Παναθηναϊκός δίνει το Σάββατο 29 Αυγούστου στις 18:30 το τρίτο κατά σειρά φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τη Λαμία στο «Γ. Καλαφάτης». Ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από το «Παναθηναϊκός TV» μέσα από το paotv.gr, με τηλεοπτική αναμετάδοση από το CosmoteSport 1.

Πλέον το «Παναθηναϊκός TV» περνάει στην επόμενη φάση του. Προκειμένου να εξοικειωθούν οι φίλαθλοι με το σύστημα χρέωσης pay per view, το φιλικό παιχνίδι με τη Λαμία θα έχει συμβολική χρέωση 0,10 ευρώ στους χρήστες του paotv.gr.

Πιο συγκεκριμένα πατώντας εδώ μπαίνετε στη σελίδα όπου συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία και μέσω της Viva κάνετε την πληρωμή των 0,10 ευρώ.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να κάνετε τη διαδικασία και στη συνέχεια όταν φτάσει η στιγμή που θέλετε να παρακολουθήσετε τη μετάδοση του αγώνα, συνδέεστε στο paotv.gr και πλέον βλέπετε το παιχνίδι».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ