Ο Μάντσα θα είναι στην Αθήνα στις 17:45 για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και να κλείσει την θέση των στόπερ. Ο Ποντένσε έκανε άνοιγμα επιστροφής. Και ταυτόχρονα οι ερυθρόλευκοι προχωρούσαν την υπόθεση του Ταρεμί.
Μία μεταγραφή που έγινε μίνι σίριαλ τα τελευταία 24ωρα, μιας και από την στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Ιρανός φορ θα φύγει από την Ιντερ αρκετές ομάδες προσέγγισαν τους νερατζούρι για να τον αποκτήσουν.
Και τις τελευταίες ώρες παρά το γεγονός πως μπήκε στο κόλπο και η Λιόν και η Αϊντχόφεν, ο Ολυμπιακός πρόσφερε στον Ταρεμί κλειστό διετές συμβόλαιο και τον έπεισε με το project του να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Ούτως ή αλλως ο Ολυμπιακός είχε προβάδισμα από την πρώτη στιγμή, μιας και είχε συμφωνήσει με την Ιντερ για την αγορά του ποδοσφαιριστή στα 2.000.000 ευρώ.
