Ο Νταβίντ Κάρμο επιστρέφει και επίσημα στον Ολυμπιακό. Ο υψηλόσωμος αμυντικός θα έρθει στην Ελλάδα στις 5:10 τα ξημερώματα από Λισαβώνα, για να ενταχθεί στο ερυθρόλευκοι ρόστερ, στην τρίτη του θητεία με τους Πειραιώτες.
Ο Κάρμο ήταν από τους βασικούς πυλώνες για την κατάκτηση του Conference league το 2024.
Μετά από ένα πέρασμα από το ισπανικό πρωτάθλημα (La Liga) όπου αγωνίστηκε ως δανεικός στη Ρεάλ Οβιέδο τη σεζόν 2025–26, ο Κάρμο επιστρέφει ξανά στον Ολυμπιακό.
1. Η Ιστορική Σεζόν 2023–24 (Η Κατάκτηση του Conference League)
Ο Κάρμο αποκτήθηκε ως δανεικός από την Πόρτο τον Ιανουάριο του 2024 και άλλαξε αμέσως τις ισορροπίες. Καθιερώθηκε ακαριαία ως ο απόλυτος ηγέτης στα μετόπισθεν υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
- UEFA Conference League: Αγωνίστηκε σε 9 πλήρη παιχνίδια (900 λεπτά). Ήταν απροσπέλαστος στον μεγάλο τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας απέναντι στη Φιορεντίνα, παίζοντας και τα 120 λεπτά της αναμέτρησης (νίκη 1-0).
- Super League: Κατέγραψε 11 εμφανίσεις (990 λεπτά), βοηθώντας τον Ολυμπιακό να σταθεροποιήσει την απόδοσή του στα Playoffs.
2. Η Σεζόν 2024–25 (Η Δεύτερη Θητεία)
Παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι του 2024 επέστρεψε αρχικά στην Πόρτο, τελικά παραχωρήθηκε εκ νέου στον Ολυμπιακό (μέσω της Νότιγχαμ Φόρεστ που αγόρασε τα δικαιώματά του). Η παρουσία του ήταν εξίσου γεμάτη:
- Super League: Μέτρησε 23 συμμετοχές (1.558 λεπτά) και πέτυχε 1 γκολ.
- UEFA Europa League: Αγωνίστηκε σε 8 παιχνίδια (622 λεπτά) στη φάση του ενιαίου ομίλου και στα νοκ-άουτ.
