Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλλαγή πλεύσης για Μπρούνο

Ο Φελίπε Μπρούνο ήταν στους υπό παραχώρηση παίκτες, όταν ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Πολωνία, όμως όπως φαίνεται και σύμφωνα με τα όσα λέει ο προπονητής των ερυθρόλευκων, ο πρώην παίκτης του Ατρομήτου έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και είναι κοντά στην παραμονή του στο ρόστερ.

Χαρακτηριστικά ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε:

“Θα πρέπει να γίνει μία συζήτηση όντως στην Αθήνα. Όπως είπατε υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές. Κάποιοι εξ αυτών είναι μικροί και θα μείνουν. Θα τους υπολογίζουμε κανονικά παρόλο που δεν θα είναι κάθε μέρα στην πρώτη ομάδα, αλλά θα τους υπολογίζουμε και θα τους βλέπουμε καθημερινά και θα τους έχουμε από κοντά. Αλλοι ποδοσφαιριστές θα ανήκουν στον Ολυμπιακό, αλλά πρέπει να παίζουν και να βρίσκουν λεπτά συμμετοχές. Και εκείνοι θα ανήκουν στην οικογένεια του Ολυμπιακού, αλλά θα παίζουν μακριά από εμάς.

Αν πρέπει να κρατήσω ένα όνομα που μας έχει κάνει έκπληξη, θα έλεγα τον Μπρούνο γιατί είδα από την αρχή ότι μπορεί να συμμετέχει με εμάς και κάνει αυτά που θέλουμε από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Όπως και ο Ραντζέλοβιτς είναι ένας ποδοσφαιριστής αρκετά νέος, ο οποίος από την πρώτη μέρα έδειξε ότι έχει πράγματα και στοιχεία που μπορούν να μας βοηθήσουν στον Ολυμπιακό. Οπως είπα και πριν, αυτές τις συζητήσεις πρέπει να τις κάνουμε πρώτα με τη διοίκηση, μετά με τους ποδοσφαιριστές και μετά θα έρθουν σε εσάς, στους δημοσιογράφους.”

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us